Şubat Bitenler İncelemesi (Dolu dolu) _#6


Herkese Selam !
Öyle çok biriktirmişim ki bitenleri bazıları beklemeye dayanamadan çöpe gitmiş bile :) Hazırsanız Şubat ayının kocaman bir bitenler inceleme yazısı sizinle.. Bu yazıda genel olarak favorilerim olan ve sürekli bitirdiğim ürünleri göreceksiniz :)



Garnier Çift fazlı makyaj temizleme solüsyonlarına olan aşkımı artık tüm dünya biliyor. Her indirimde 3-4 adet stokladığım yegane ürünlerimdendir. Beni asla pişman etmez ve asla gözlerimde bir hassasiyete yol açmadı. Sürekli olarak kalın ve suya dayanıklı maskaralarımda bile göz makyajımı rahatça çıkarabildiğim bir ürün olmasından dolayı 3 yıldır favorim tek geçerim :) 


Elidor Şampuanların kokularına bayılıyorum . Ve zaman zaman uygun fiyatlı olmasından dolayı sürekli kullandığım şampuanı bulamadığım da kendilerine şans veriyorum. Saçlarıma verdiği yumuşaklık , temizlik ve hacminden oldukça memnunum :) 


Şampuanlardan gidiyoruz ama önceki bitenler yazılarımı okuduysanız Head Shoulders Şampuanları aile boyu severek kullandığımızı biliyorsunuz. Açıkçası kepek sorunuma bu şampuandan başka çözüm bulamıyorum. Yani zaman zaman şampuanlarımı değiştirsem de sürekli olarak buna seyahatlerde ve sürekli kullanımda yer verdiğim doğrudur. Kesinlikle en sevdiklerimiz arasındalar..


Benri duş jeli de yine Gratis indirimlerine her girdiğinde aldıklarım arasında , Çok çok uygun fiyatlı ve kokusu verdiği temiz his severek kullanma nedenlerimden. Bundan yaklaşık 3 şişe bitmiş de olsa , sanırım diğerleri çoktan çöpe gönderilmişler :)


 Çok sevdiğim ve lens kullanırken gözlerimi yormayan , kurutmayan ve hijyen açısından da beni fazlasıyla memnun eden Opti Free lens solüsyonumla başlayalım. Oksijen geçirgenliğini en üst düzeyde tutan ve fazlasıyla ekonomik bir ürün olmasından dolayı lens solüsyonları arasında en cok bitirdiklerimden kendisi :)



Şampuanlardan özellikle uzun saçlıların çok seveceği bir önerim var sizlere . Loreal ailesinden Dream Long serisinin tüm ürünlerini de severek kullandım. Özellikle şampuan uzun ve cansız saçlarımı öyle bir topladı ki ! Gerçekten çok başarılı ve kırık görüntüsünü azalttığını söyleyebilirim. Mor şampuanı ise yine 2 haftada bir uyguladım saçlarınız boyalı ve sarıysa daha etkisini görebilirsiniz ama benimki doğal olduğu için bir ton sıcak sarıyı kırdı diyebilirim. Boyalı saçlarda daha net gözle görülür sonuçlar almanız mümkün :)

Ve Nivea ailesine ait yine bir cilt bakım favorim olan Yüz temizleme köpükleri , bunlardan da eminim 6-7 şişe bitirdim son olarak marka gönderisi olarak gönderilen Suya dayanıklı makyajlar için kullandığım yüz temizleme köpüğünü denedim. Açıkçası yine de bir jel formülle yıkamak istiyorum ama makyajı temizleme ve sabah özellikle kullanım konusunda cok başarılı..

Yine aynı serinin suya dayanıklı makyajları çıkaran micel suyunu da cilt makyajımda severek bitirdim . Yine de göz makyajım konusunda biraz bekleterek silmem gerektiği yada göz makyaj temizleyicisini ayrıca kullanmam gerektiğinden yenilemedim yine de indirimde bulduğumda alabileceğim ürünler arasında :)



Özellikle duştan sonra kullandığım 2 üründen bahsedelim birazda, Madame Coco Markasına ait bu vücut losyonunun kokusuna bayılarak kullandım . Nemlendirme konusunda da oldukca başarılı bir ürün . Farmasi Fırmıng Body Gel ise bölgesel sıkılaştırma ve selülit görüntüsünü azaltmaya yardımcı ısıtıcı bir jel , sürdüğünüz bölge de inanılmaz bir sıcaklık hissediyorsunuz ve bu sayede kan dolasımını hızlandırıyor. Çok başarılı buldugumu söylemeliyim.





Diş macunlarımdan ise Favorilerim olan R.O.C.S , Sensodyne Ve Gratislerden alabileceğiniz Hammer markası Diş tonunu 1-2 ton açmak konusunda oldukça başarılı 3 ürün. Severek kullandıgım ve dişlerimde hassasiyete yol açmayan 3 başarılı ürünlerdir kendileri..



Farmasi Dr. Tuna Age Reversist Serum , tüm seriyi kullanarak cilt bakımımızı yaptığımız bir üründü. Sanıyorum ki diğerlerini atmış olmalıyım ama en son kalan ve en cok da ml olarak yer alan ürün Serumdu bu yüzden biraz bunun etkilerini bahsedeyim. Cilt yaşlanmasını yavaşlatan , kırışıklık görüntüsünü azaltan besleyici bir serumdu. Yine şans verebileceklerim arasında ama ml olarak hemen bitmesi biraz üzücü :)



Özellikle akşam makyajımı temizledikten sonra derinlemesine temizleme sağlayan ve yaklaşık 2.5 ay boyunca sürekli kullandığım Dr. Solberg Portakal Yağlı Yüz temizleme jeli; Özellikle portakal kokusu buram buram alıyorsunuz . Ve cildimde hassasiyete yol açmayan harika bir ürün olduğunu söyleyebilirim :) Kesinlike yeniden alabileceğim ürünler arasında yer alıyor :)



The Pink Ellys Oje temizleyicisi , Asetonsuz olması oldukça sevdiğim bir ürün . Glitter oje çıkarmada oldukça başarılı yine de kokusu uhuyu haturlattıgı için biraz seyrek kullandığım doğrudur . Elimdeki diğeri de bitince tekrar almayabilirim :)



The Pink Ellys Favori kapatıcılarımdan , bu aralar yeni kapatıcıları denemeye başlasam da gecen sene dahil 8 adet bitirdiğimi size söylemem gerek :) Günlük ve hafif kapatıcılar arasında EN İYİSİ..



Kapatıcı demişken yine günlük ve bazen özel günlerde de bana eşlik eden Rimmel London 24 saat kalıcılık vadeden bir fondöten . Kapatıcılık konusunda cok başarılı ve  maksimum gün içerisinde 10 saat yüzümde kalıyor. Bunu ayrı bir yazıda uzun uzun inceleyebiliriz ama sevdiğim ürünlerden :)




Veee maskara... Oldukça cok maskara deniyorum ama nadir bitirdiklerim arasında bu arkadaş var. Kirpiklerinizi sadece taramaya yardımcı ve hemen kuruyan bir ürün oldu. Keşke ilk geldiğindeki etkiyi sonrada devam ettirseydi maalesef başarısız. Physicians Formula markasına ait oldukça doğal içeriklere sahip olmasının yanında maalesef beklentimi karşılamadı sadece topaklanan maskaraları fırçalamak konusunda cok başarılı :)




Yaz kış severek kullandığım ojelerimden FLormar Full Color serisinden beyaz ojeyi de yazıma dahil ederek sonlandırıyorum bu uzun bitenler incelemesini :)




Umarım sevdiğiniz veya merakınızı gideren bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın...

Bunlarda İlginizi Çekebilir..
Bitenler İncelemesi #5
Bitenler İncelemesi #4
Bitenler İncelemesi #3
Bitenler İncelemesi #2
Bitenler İncelemesi #1

BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Bol bereketli bir bitenler yazısı olmuş ne güzel ben de biriktiriyorum bu ara 😍🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma kuzum çok birikti ama üzerimden yük kalktı resmen 3 aydır kutuları kalmıstı :)

      Sil
  2. baya da ürün bitmiş.. garnier argan yağlı misel su benim de favorim oluyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , yaklasık 3 aylık bir süreçte bittiler ama bitenlere baktıkca Ve yazısını yazıp bitirdikçe mutlu oluyorum 😊😊

      Sil
  3. Opti Free solüsyonlar konusunda seninle aynı fikirdeyim, benim de favorim bunlar! Mor şampuanı kendi gölgelerimde denemiştim, epey soğuk yapabiliyor tonunu. O anlamda kesinlikle başarılı bir ürün. Pink Elly'sin kapatıcısını da listeme not ettim; günlük hafif kapatıcıları seviyorum çok! Yenilerini güle güle kullan Merve'cim, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Canım , mor şampuan gercekten başarılıymış saçlarım boyandığında daha rahat anlayacagım 🙈 The Pink Ellys bakmanı öneririm günlük olarak cok sevdigim bir kapatıcı elimdeki bitti ve yeniden almamak icin tutuyorum kendimi :) Çok teşekkür ederim !

      Sil