Trendyol İndirim Alışverişim(Kozmetik)


Herkese Merhaba !
Size geçen hafta aldığım ve bence harika bir indirimle kavuştuğumuz iki paletten bahsetmek istiyorum. Loreal Paris Eye Go Wild ve Maybelline Countdown Paletler .. Hazırsanız Başlayalım:)



Öncellikle Maybelline Countdown Palet başlamak istiyorum çünkü ülkemizde yeni ve Sadece Trendyol'da satışı var. Bu anlamda çok sevdiğim renkleri de içermesinden dolayı indirimde yakaladığım an almak istedim. Ürünleri Loreal Paris butiğinden aldım ve yaklaşık 1 hafta içerisinde elime sağ sağlim ulaşmış oldu :) 


Renkleri iki palette de hem sıcak tonlar var hem de içerisinde eflatun lila renklerle aslında hareket kazandırılmış paletler olduğunu söyleyebilirim :) Bu paletleri kullanmak için gerçekten sabırsızım sözü fazla uzatmadan iki paletinde yakından incelemesiyle devam edelim..



Ürünün normal fiyatı 89 TL iken indirimde 55 TL'ye düşüyordu. Ve sadece Trendyol Satışının olmasından dolayı kaçırmak istemedim.Renkleri bana hitap eden ve bence günlük olarak da çok rahat kullanılabilecek taşımaya da uygun bir palet..


İçerisindeki sol taraf biraz daha pembe tonlardan oluşurken sağ taraf aslında tamamen kahve derin makyajlar yapabileceğiniz doğal tonlardan oluşuyor. İçerisinde ortada bulunan 4 rengi aydınlatmak istediğiniz yerler için ve özellikle göz pınarı , kaş altınızda kullanabilirsiniz.


İçerik bilgisini ve farların tekli isimlerini aşağıda görebilirsiniz. Hatta look oluşturabilmeniz için farklı 3 adet rehber eklenmiş bu anlamda da çok sevdim :)





Yine ülkemize yeni giriş yapan (Loreal Cherry my Cheri Ve Berry Much Love paletlerden sonra) koleksiyonun 3.ürünü olarak Eye Go Wild Paletten bahsetmek istiyorum. Ülkemize gelen her ürün olduğu gibi bu da yine zamlı bir şekilde giriş yaptı ve 130 TL civarından satışa başladı . Zaman zaman mağazalarda indirimi yakalayabilirseniz eğer ; 80 TL Civarına alabilirsiniz. Ben bu iki paleti 99 TL ve kargo ücretsiz olarak hesabımda tanımlı kuponlar ile aldım. Yani bu kuponlar neye göre belli oluyor derseniz belki alışveriş tarzınıza göre zaman zaman ekleniyor olabilir bazen de çok alakasız olarak sürpriz bir şekilde hesabınıza tanımlanıyor. Trendyol uygulaması veya online sitesinde Ayarlarınız bölümünden Kuponlarım sayfasına giderek kontrol edebilirsiniz.


Renklere yakından bakalım . Özellikle paleti alma nedenim Hem füme hem de lila rengi oldu diyebilirim. Aslında renkler olarak bence çok kullanışlılar fakat paletin tasarımının değişmiş olmasına üzüldüm. Maybelline paletlerdeki gibi panların aralıksız olması aslında bir süre sonra kullanımdan dolayı ne kadar temiz kullanırsanız kullanın bir şekilde fırça ile taşmalar olabiliyor. 
 


Bu paletin de renklerini sizin için aşağıdaki ekliyorum. Yine arka bölümünde paletin renklerine ve yapılarına ait bölümü bulabilirsiniz.
Satin , Shimmer ve Matte yapıdaki renkleri bir başka yazıda detaylı inceleyebiliriz.



Kısaca mini alışverişim bu şekilde oldu ve kozmetik ürünlerinin kırılmadan ve sağlam şekilde paketlenmesinden dolayı mutlu bir alışverişi deneyimi yaşadım.




Umarım sizin için de faydalı bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda ilginizi çekebilir;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Maybelline paletlerin görünüşleri çok güzel olsa da, yapıları beni hep hayal kırıklığına uğratıyor. Fakat, yeni çıkacak bir "nudes" paleti var; o çok beğenildi; mutlaka almak istiyorum Türkiye'ye gelince. Hepsini güle güle kullan canikom, öperim çok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy onu bende merak ediyorum canım ama genel olarak Maybelline ürünlerini cok seviyorum :) Öpüyorum kuzum çok !

      Sil