Wet n Wild Toz Highlighter İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bu aralar ne zaman çıksam gördüğüm için sizinle Wet n Wild koleksiyonlarla gelen bu toz aydınlatıcılardan biraz bahsedelim istiyorum. Hazırsanız yazının devamında buluşalım..


Bu aydınlatıcılar zaman zaman farklı koleksiyonlar da karşımıza çıkıyor ve bence her koleksiyondaki sarı ve pembe alt tonlu renkler birbirinin aynısı sadece tasarım değişiyor. 2 üründe gördüğünüz gibi toz halde ve baya bir bol ürün :) Kavonozun kapağının delikli olmasından dolayı ya delikleri kapalı tutmanız gerekiyor ya da böyle benim gibi taşıyorsanız o deliklerden tüm aydınlatıcılar kavanozun kapağında birikiyor.
Ben uygulama yaparken bu Wet n Wild toz aydınlatıcılarını özellikle diğer kapakta bulunan kısımdan az bir dokunuşla alıyorum çünkü performans olarak uzaydan görünebilecek kadar fazla yansıtıcılığa sahip ..
Gün içerisinde dökülme ve bulaşma yapmıyor benim için en güzel yöne bu ve günlük olarak ince yapıda olduğu için elim sürekli bu iki aydınlatıcıya gidiyor.


Ambalaj üzerindeki yapışkanlarını hemen atmış bulunduğum için maalesef isimlerini hatırlamıyorum. Ama zaten kavanoz dışından bakarsanız bir tanesi pembe bir tanesi sarı alt tonlu göründüğünü farkedeceksiniz.
Bu aydınlatıcıları yazın özellikle omuzlarımda ve bacaklarımda kullanmaya bayılıyorum. Vücutta kullanmaya oldukça müsait bir aydınlatıcı ve gerçekten enfes bir görüntü sunuyor.





Swatchlarını sizin için aşağıda ekliyorum. 
Cayır cayır parlamasının yanında garip bir şekilde dağıttığınızda simler olmamasından dolayı bence harika görünüyor. Doğallık ve bam bam aydınlatıcılar arasında gidip geliyorsanız ince bir şekilde uygulama yapmanızı tavsiye ederim. 



Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Deneyenleriniz var ise yorumlarınızı aşağıda bekliyorum. Sevgiyle kalın :)


Bunlarda ilginizi çekebilir;




BENZER YAZILAR

5 Yorum

  1. Şahane gözüküyorlar canim :)!!!

    YanıtlaSil
  2. pembe tonlu olan şahane duruyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de elim genelde Pembe alt tona gidiyor :)

      Sil
  3. Bu tarz aydınlatıcılar vücut makyajı için bence de çok uygun; benim de aklımda olsun kesinlikle! Güle güle kullan canımcım!! Öperim!

    YanıtlaSil