1 TL'ye Aksesuar Aldımm!


Herkese Merhaba ,
Nerede uygun fiyatlı aksesuar Merve orada diyerek girişi yapıyorum :) Geçenlerde Konya Zafer meydanından geçenler varsa mutlaka görmüştür yeni bir bijuteri açıldı :) Elif Büjiteri :) Oldukça bedava olan takıları görünce yazın halka küpe delisi olarak sanırım tüm modellerini aldım :) isterseniz biraz bu küpelerden ve kombinlrden bahsedelim istiyorum :) 

Öncelikle küpeler oldukça ince ve benim çok sevdiğim zarif modellerden , kulağımda 7 adet delik olduğu için de bunları ayrıca seviyorum diyebilirim.
Hatta sürekli değiştirmek zorunda kalmıyorum :) Tabi alerjiniz var ise emitasyon ürünlerden uzak durun derim neyseki öyle bir sorunum da yok :) 

Yaz geldikçe Rose gold ve gold renklerine düşkünlüğüm daha çok aksesuarda yeniden alevleniyor. Bu yüzden bazı minimal takıları çok sevmekle birlikte gümüş mistik kolyeler ile de bu tarz gümüş rengi minimal sembolleri çok yakıştırıyorum.

Bazen bir kot-tşört kombinini bile oldukça şıkır şıkır hale getirebildikleri için oldukça pratik oluyorlar :) 


Özellikle Yıldız ve göz boncuklu küpelere bayılım bu yüzden iki rengini de attım minik sepetime :) 1 TL Olunca eve gelip üzülmek istemedim :))))


Gümüş olarak tercihim olanlar da aşağıdaki gibiler bir kaç kullanımdır takıyorum ve üzerine parfüm sıkmazsanız hava ile temasından kararmadıkları için de mutluyum :) Yolunuz düşerse uğrayın derim ..
Takı askılığımı merak edenler için diğer yazıma geçebilirsiniz çok uygun bir fiyata Bim marketlerden almıştım :) Böyle ürünleri kaçırmak istemiyorum instagram üzerinden de size hemen haber veriyorum :)




Umarım sizde benim gibi sevmişsinizdir mini aksesuarları :) Sevgiyle Kalın:)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Çok tatlı küpelermiş, fiyatına göre hele harika!!! Ben de bu tarz minnoş küpeleri yazın çok seviyorum! İyi ki Konya'da değilim, Cosmovera ve burada almıştım soluğu senin yazılardna sonra :))) Güle güle kullan hepsini canım, öperim çok!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzumm teşekkür ederim Koronadan dolayı son dokunarak alışverişim oldu kendisi :) Öptüm çok çok !

      Sil