Avon True Power Stay 24 H Kalıcı Fondoten İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Sonunda son aylarda severek kullandığım 2 fondöten geldi 2 olduğuna bakmayın renkleri farklı ve bazen karıştırarak uygulama yapıyorum . Hazırsanız başlayalım :)

Avon Power Stay 24 saat kalıcı bu fondötenler kendilerinden pompalı ve cam bir şişede geliyorlar. Tüp hallerindekilere oranla cam içerisinde olmalarını ben daha çok sevdiğimi söyleyebilirim . 24 saat kalıcılık vadediyorlar ama genelde bu tür kalıcılık vadeden fondötenler her seferinde çok pudralı olduklarından bu vaadi yerine getirirler ve bende asla anlaşamazdım. Sanıyorum ki pudralı yapıda çok fazla değiller ve beni rahatsız etmediler bende o görüntüyü oldukça sevdim.


Ne mat ne tamamen ışıltılı görünen hatta benim cildimle tam anlamıyla bütünleşen fondötenlereigünlük olarak kullanıyorum. Oldukça iyi anlaştığımızı söyleyebilirim.



Elimde Ivory ve Warm Ivory olmak üzere iki rengi var . Bu renkler bir tanesi kış rengim oldu bir tanesi yaz rengim.. Islak bir süngerle bile yazın çok rahat kullanabilirsiniz bana ağır gelmedi aksine oldukça su bazlı gibi akışkan formülde..


Ivory benim şuan kullandığım renk ve aşağıda Swatchlarını ekliyorum sizin için.. Kalıcılık konusunda 24 ssat fondötenle geçirebileceğim bir zaman olmadı ama yaklaşık 10 saat cildimi bozmadan kaldığını söylemek mümkün.. Benim gibi karma ciltler bence çok iyi anlaşacaktır.


Çok dağıtmadan renklerinin oldukça kapatıcı olduğunu söylemek isterim. Tamemen dağıtırsanız daha homojen ve cildiniz gibi görüneceğini anlayabilirsiniz.

Benim sevdiğim bir fondöten oldu kısaca :) Umarım sizin de merakınızı gideren bir yazı olmuştur .. Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;

Ruby Rose Be Bold Far Paleti İncelemesi

Kadınlar Günü İndirim Alışverişi

Makyaj Fırçası Alışverişim


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Edebilirsiniz..

Facebook:Galaxyeskizisecimleri

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 

Youtube:Galaxy Eskizi

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Benim cildim için biraz pudralı kaçtı bu fondötenler ama fena değildi bence de... güle güle kullan canım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı karma cildimle çok iyi uyum sağladı kuzum benimde çok teşekkürler ! :)

      Sil