Badem Tırnak Modası

 Selam bugün sizinle çok severek kullandığım badem tırnak modellerinden bahsedelim istiyorum. Badem tırnak bakımı bir o kadar zor olmasına rağmen , bir o kadar da güzel ve tercih edilen bir model . Badem tırnakta nasıl ojeler daha güzel duruyor ? Nasıl Modeller Tercih Ediliyor ? Gelin birlikte inceleyelim.



Benim tırnaklarımda yıllar boyu küt olarak uzayan , aslında kendinden kalın olan bir yapıya sahipti . Yaklasık 2 yıldır da uzun ve kendinden küt halini törpüleyerek badem şeklinde uzatmaya ve bakımını yapmaya çalışıyorum. Açıkçası bademe alıştıktan sonra da küte geçmek benim için oldukça zor :)
Tırnak bakımında nasıl törpülediğimi size gösteren bir yazıyı en kısa zamanda hazırlamaya çalışacağım . İnstagramdan bu konuda oldukça soru alıyorum.


Ama öncesinde sizi bu tertemiz ve bakımlı tırnak görüntüleri ile bırakmak istiyorum. Madem tırnaklarda en sade oje bile asil görünürken benim için minik dokunuşlar ile o sadeliği kırıp hareketliye çevirmek mümkün..

 İster kısa ister uzun çok rahat kullanabilirsin Badem Tırnak Modasını.. 
Sadece bir glitter oje ve sedefli tek renk bir oje ile fresh bir görüntü elde etmek çok kolay !


 Siz ne düşünüyorsunuz badem tırnaklar hakkında ? Benim gibi çok sevenlerden misiniz ? Yoksa kısa tırnaklardan vazgeçemeyenlerden mi ? Yorumlarınızı aşağıda bekliyorum.






Sevgiyle Kalın..

 Daha fazla oje incelemesi yazısı için Tırnak Bakımı kategorisini takip edebilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum