Beaulis Speed It / Hızlı Oje Kurutucu Top Coat


Beaulis Speed It / Hızlı Oje Kurutucu Top Coat

Herkese Selam ,
Sizlere instagramdan çok soru aldığım ojelerin kururken bozulmaması ve hatta hızlı kurutabilmek için bir öneri getirdim. Hızlı oje kurutmak aslında ojenizin bozulmaması için oldukça önemli . Ojeyi hızlı kuruturken aynı zamanda işlevsel olarak da topcoat görevi görmesi de benim için önemli bir detay :) 

Bu yüzden bir süredir deneyimlediğim Beaulis Oje Kurutucuyu sizinle paylaşmaya geldim. 
İsminden de anlaşılacağı gibi Beaulis Speed It ojenizi hızlı kurutan şeffaf bir oje aslında. Kuruturken gözlemlediğim ise ojem sonrasında ne yastık ne çarşaf izi olmadı. Bu yüzden özellikle sevindiğim ve uygun fiyatlı bir topcoat bulmuş olabilir miyiz diyerek hemen yazmaya karar verdim.
Beaulis Speed It / Hızlı Oje Kurutucu Top Coat
Beaulis Speed It / Hızlı Oje Kurutucu Top Coat

Beaulis tırnak bakımı konusunda da çokça farklı çeşide sahip. Ojelerini yeni denemeye başladım ama bence onlarda hem uygun fiyatlı hem yüksek performanslara sahipler. Ne de olsa şuan bir oje fiyatı 10 TL ye yaklaştı bazı özel ojeleri saymıyorum bile 30 TL ye ojeler var günümüzde:) 

Beaulis Speed It / Hızlı Oje Kurutucu Top Coat
Beaulis Speed It / Hızlı Oje Kurutucu Top Coat
Fırça yapısı bu şekilde biraz kalın ama tek fırça darbesi ile ojenizin üzerini rahatça kaplıyor. Jel gibi bir yapısı var bence ki bu da ojeyi aşırı pürüzsüz ve kalın gösteriyor bu özelliğini çok beğendim.


Hem ojeyi hızlı kurutması , hem koruması hem de parlak bir oje görevi görmesi .. Üçü bir arada bir ürünün 10 TL altı bir fiyat olması ve bu denli performansının yüksek olması ! Bence bakabilirsiniz.


Her indirim zamanı yedekleyeceğim Topcoatlarım arasında yer alıyor artık çünkü ben çok sevdim :) Normal ojenizin üzerine 1 veya 2 kat uygulama yapmanız yeterli yaklaşık 1.5-2 dk içerisinde kuruyan parlak ojeler ! 
Sizlerden bu ürünü kullananlar var mı ? Kullananlardan aşağıya yorumları bekliyorum. Sevgiyle Kalın.

 Daha fazla bakım oje incelemesi yazısı için Tırnak Bakımı kategorisini takip edebilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Ben başlarda çok memnundum fakat obje kurutucu azaldıkça özelliğini kaybetmeye başladı çok koyu jel gibi bir hal aldı ki ben her gün obje değiştiren biriyimdir. Yarıya kadar mükemmel yarıdan sonra kalın katmanlı çabuk çıkan bir ürün oldu kalyon daha kullanışlı ama kurtarıcı olarak alınabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerisine Oje İnceltici damlatın başarıyla kullanıma devam edebilirsiniz:)

      Sil
  2. Kullandığım en kötü "hızlı kurutucu". Kurutucuyu uygularken ojemde fırça izlerine ve yer yer homojenliğin kaybolmasına neden oldu. Bir de tırnak çevremde bir çerçeve oluşturdu ki o çerçevede oje yok olmuş durumda, sanki oje çatlamış gibi görünüyor halbuki süreli 10 dk olmuştu. Tırnak uçlarım sanki sürtünmeyle ojem zaman içinde yıpranmış görüntüsüne girdi. Aynı bekleme süreleriyle kullandığım Revlon ise bir numaram oldu. Speed it'i tekrar almam, belki de aldığım ürünü çöpe atarım.

    YanıtlaSil