Beaulis Yeni Glide It (Extra İnce) Eyeliner İncelemesi


Herkese Merhaba ! Sizlere bugün aşırı uygun fiyatlı ama performansı da bir o kadar ters orantılı olarak yüksek olan bir üründen bahsedeceğim. Eyeliner önerisi isteyenler çok oluyordu bu yüzden bu önerimden memnun kalmayan olmayacaktır diyerek size Beaulis Yeni Glade It keçeli uçlu eyelineri ile tanıştırmak istiyorum.



Öncelikle Beaulis eyelinerlarını da diğer ürünleri gibi çok sevdiğimi söylemek isterim. Kalın uçlu olan eyelineri stoklamışken bunun yeni çıkması bir miktar üzdü çünkü bunu stoklamak isterdim şuan bir miktar bunu daha çok sevdim. Beaulis ürünleri hem uygun fiyatlı hem de fazlasıyla yüksek performanslarıyla kalplerde yer edinmeye başardığı için tebrik ediyorum. Kendini yenileyerek sürekli daha güzel ürünlerle buluşturmayı hedefleyen Gratis mağazalarının uzun zamandır markası Beaulis..


Asla eyeliner kullanamam diyenlerin bile çok rahatlıkla incecik ve jilet eyeliner çekebilecekleri bu ürün , incecik fırçasıyla simsiyah , kalıcı , akma bulaşma yapmayan , incecik bir eyeliner deneyimi yaşatıyor. Açıkçası her eyeliner sürerken kalınlaşma sorununu da sayesinde çözmüş bulunuyorum.


Kalıcılık konusunda da sınıfı geçti çünkü mat ve simsiyah olan eyelinerim öğlen çektiğim ve gece geldiğim halde hiç bozulmadan kalmıştı. Beaulis bu konuda da çok başarılı ! 
Sizin için aşağıda arka arkaya çizdiğim çizgileri ekliyorum. Elimde nrmalde çizgilere her kayan eyelinerlardan olmadı ve birkaç saniyede sabitlendi. Üzerinden defalarca gitmenize rağmen de alttaki eyelineri kaldırmadı. Daha ne olsun :)


Ve fiyatı... Böylesine şahane bir ürünün fiyatı indirimde sadece 10.25 TL idi. umarım Gratis bu ürünü bolca getirir ve atok sorunu yaşanmaz çünkü daha şimdiden yok satan bir ürün olmayı başardı :) 


Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın :)


Bunlarda ilginizi çekebilir;




BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Tüh bak Cuma görmüştüm bu yazını, ama haftasonu o diğer minnoş paleti bulunca eyelinerı unuttum :))) Bir sonraki indirimde aklımda olsun! Güle güle kullan canım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil