Bim Aktüel Ürün Alışverişim _ 'Mermer Desenler - Takı Askısı '


Herkese Merhaba , geçen hafta instagram sizinle sürekli paylaştığım ürünler bugün Bim Marketlere geldiler. Ve bende hemen sizin için aldıklarıma ait bir yazı hazırlamak istedim . Hazırsanız neler aldım ? Ne Kadar'a Aldım ? Birlikte İnceleyelim..

Ürünlerden ilk olarak bu Bambu Kapaklı Aynalı Takı Kutusu ile başlayalım. Bu ürünü birazcık daha kaliteli beklesem de yine bir önceki alışverişimde aldığım bambu ayna ve tarakla birlikte hoş bir dekorasyon kuracağı için almak istedim. Fiyatı 19.90 ve kutu kısmı aslında plastikti. Yine de aynasının oldukça güzel ve kaliteli oluşu kutu üzerinde dik şekilde takarak kullanılabilmesi nedeniyle belki bazı seyahatlerim için hem hafif hem de takılarımla aynamı birlikte götürebilirim diyerek almış bulundum :)

Ürün bu şekilde mermer görüntüde ve bence makyaj masanız veya aksesuar bölümünüz için oldukça minimal şık bir tasarımda :)


Diğer ürünler ise yine Naturalove markasına (Bim'in Kendi Markası diyebilirim) ait tarak ve makyaj süngeri... Bu taraklara tek kelimeyle bayılıyorum. Farkında olmadan da zaman zaman gelen koleksiyonları topluyor olabilirim :) Kristal, deniz kızı, bambu... Her biri hem kaliteli hem çok şık :)

Fiyatı her zaman aynı geliyor 8.95 TL:)

Mermer deseni oldukça gerçekçi ve şık bir tasarıma sahip:)

Bim naturalove tarak kullananlar

Makyaj süngerleri ise farklı desenlerde gelseler de zaman zaman , asla kalitelerini bozmuyorlar. Çoğu makyaj süngerine oldukça güzel şişen ve yumuşak , uzun ömür giden ve yine uygulama konusunda başarılı olduğu için benim tercih ettiğim süngerler arasında :) Sünger çok uygundu, 6.95 TL 'ydi :)


Esda Store ürünlerini denemye makyaj organizerleri ile başlayıp çok severek kullanıyordum. Renginde atma bozulma olmadığı için ve kullanım konusunda hem cam görüntüsü , hemde kolay temizliği sayesinde koleksiyona yeni eklenen bu fırçalıkları yine makyaj masam için almak istedim. 

Siz yine Fırçalıktan çok fırçaları soracaksınız o yüzden siz sormadan ben söylemek istiyorum maalesef yurtdışından :) Ve korona virüsü yüzünden yurtdışı siparişleri artık durdurulduğu için ne link ne satıcı ismi veremiyorum.

Fırçalık fiyatı 8.95 TL'ydi :)

Alışverişimin sonlarına doğru gelirken bu Mara Kozmetik'e ait ayna ojeleri her yaz başında tüm silver rengini toplayarak Mervi ojesi yapmış olabilirim. Sizde gördüğünüzde hemen atıyorsunuz bana çünkü bende çok seviyorum. Bu ojeler hakkında tırnak görüntülerimi instagram da bulabilirsiniz :) Silver rengini özellikle stokladım 9.90 TL idi. Bordo bakır da dikkatimi çektiği için denemek istedim :)


Veee YILDIZ PARÇA !
bim mermer takı askısı

Sabahın köründe gitme nedenim olan bu takı standı diğer ürünlerin bol gelmesinin aksine yalnızca 2 tane gelmişti. Gold ve Rose Gold renkleri olarak 2 adet vardı ve elimi attığım içgüdüsel olacak ki Rosegold oldu. Bunun hakkında kısaça anlatmamak için hemen buradan diğer yazımı ve kullandığım şekilde masadaki halini görebilirsiniz :) Seveceğinizden eminim fiyatı 34.95 TL idi:)

Umarım Faydalı bir yazı olmuştur. Siz neler aldınız ? Yorumlarda buluşalım :) Sevgiyle Kalın..



Bunlarda ilginizi çekebilir;





BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Çok tatlı bi alışveriş yapmışsın! Biliyorsun, sayende askıyı ben de aldım. Yalnız takı kutusunu da görsem alırdım kesin; çok güzelmiş! Bu akşam bir bakayım, kaldı mı bilemiyorum ama... hepsini güle güle, en güzel günlerde kullan tatlım! Öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasınn öyle sevindimm ki kuzum :) Bu kutu cok fazla vardı bence bir bakabilirsiniz seveveginden eminim , gülerek kullanalım çok çok öpüyorum :)

      Sil
  2. bir tek fırçayı aldım takı askılığı bitmişti .. mara gri ojeyi de aldım dün bir deneyeyim dedim yapısı o kadar kötü ki gerisin geri sildim başka oje sürdüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tek katta o sakız kıvamı sürmeyi biraz alıştırsan bayılırsın görüntüsüne canım diğer Aynalara göre bu daha sakız ama verdği etki benim gözbebeğim :)

      Sil