Bim

Bim With Love Parfüm-Kolonya İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bim Aktüel ürünlerini zaman zaman dikkatimi çeken ürünlerle birlikte instagram hesabımda paylaşıyorum. Bu kez incelemek istediğim ürün; With Love şahane tasarıma sahip kolonyası oldu. Hazırsanız nasıl bir kolonya tarzı kimlere hitap ediyor inceleyelim birlikte :)


Ambalaj olarak öylesine güzel bir tasarımı var ki ; Hem şişesi kalp şekilde hem rengi pudra- Rose gold tonlarında.. Ambalaj olarak beni kazanan parfüm kolonyanın içeriğindeki koku ise bir o kadar tatlı mı tatlı bir koku.. Duyusal anlamda bir tatlı koku bu :) Yani çok ağır olmasına rağmen kolonya olmasından dolayı uçucu yine de kıyafetinize sıktıgınızda 3-4 saat da burnunuza zaman zaman gelen ve etkileyen kokulardan :) 


Benim için kokusu fazla yoğun olmasına rağmen yine de tatlılığından dolayı sevdiğimi söyleyebilirim. Fiyat olarak 19.95 TL'ye yaklaşık 3 adet gelmişti diye hatırlıyorum.
 Zaman zaman gelen Aktüel ürünleri kaçırmamak için instagramdan sayfamı takip edebilirsiniz:)

Bunlarda dikkatinizi Çekebilir;


BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ay evet bunu sende gördüm ama BİM yolumun üstünde olmayınca hep unutuyorum :))) Acaba şimdi baksam bulur muyum, aşırı derecede tatlıymış! Güle güle kullan canikom, çok öperim seni!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı yerlerde bulabileceğini düşünüyorum kuzum ama bitmiş de olabilir yine de görürsem aklımdasınn :)) Çok çok güzel teşekkür ederimm :)

      Sil