Bim'den Mermer Takı Askısı !


Herkese Yeniden Merhaba !
Bim aktüel ürünlerden Mermer takı askılığını öyle çok istedim ki şansıma sıkıntısız , sorunsuz almış bulunuyorum. Nasıl kullandığıma birlikte bakalım:)

Bim aktüel ürünlerine ait yaptığım alışveriş yazısını okumadıysanız hala , buradan okuyabilirsiniz. Mermer desene sahip süngerden , tarağa... Bir çok yeni ürün gelmişti :)



Ve gelelim Rose Gold Bu takı askına .. Öncelikle renk olarak 2 renk ve her Bm markete de 2 adet gelmişti. İlk giren olduğum için sanırım şansım benden yana oldu ve yakaladım. Normalde bazı mağazalarda tahta tabanlısının hatta mermer kaplamasının 70 TL civarı oldugunu düşünürsek bu ürünün altını mermer olarak görünce çok şaşırdım çünkü oldukça ağır bir ürün :)




İsterseniz sıra sıra zincir kolyelerinizi asabileceğiniz , ister bileklik ve yüzüklerini takabileceğiniz bölümleri yer alıyor. Benim için ve sürekli kolyeleri karışan kişiler için oldukça şık tasarlanmış bir ürün..
Ürün 2 parça halinde geliyor siz birleştiriyorsunuz ve çok kolay askı kısmının mermere girebileceği iki noktasal delik var ve oraya takıp vidasını sıkıştırıyorsunuz. Damarlı bölgesindeki sarı geçiş ise aşık oldum diyebilirim. Diğer mermerler daha gri ve karanlık iken bunun Mermeri tam olarak istediğim gibi çıktı.



Kalite ve tarz olarak oldukça harika olan bu ürün tam ben diyebilirim. Rose gold ve mermer detaylara aşık biri olarak severek yıllarca kullanacağımı düşünüyorum..

Siz bu ürünü nasıl buldunuz ? Yorumda benimle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz:) 

Sevgiyle kalın ..


Bunlarda ilginizi çekebilir ;





BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Ben de senden görünce Rüz'ün ablasına rica ettim; dün BİM'e sabahtan gidip yakalamış sağolsun. Bendeki Gold ama, renk seçeneklerini bilmediğimden ayrıca belirtmemiştim; zaten teyzelerden zor kurtarmış elindekini ahahaha :) Ama, Gold olan da güzel ve mermer sehpası cidden mermermiş, ben şok! Fiyatına göre kalitesi baya iyi, ben de hemen kurup takılarımı astım! Haberdar ettiğin için çok teşekkürler bebişim, güle güle kullanalım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzumm cok sevindim ! Güzel günlerde kullan Gold da cok güzel zaten o an secmek mümkün değildi 2 taneydi herkes saldırdı neyseki şansıma yine Rose Gold olan Düştü 😊😊 Gülerek kullanalımm !

      Sil
  2. Valla ben biraz üşenik davrandım ve kaçırdım kuzucum ama baya baya güzel bir ürün bidaha gelirse muhakkak bakacağım ayrıca güle güle kullannn:)♡♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederm kuzumm denk gelirse bakmanı öneririm seveceğinden eminim kalitesi baya iyi çünkü :)

      Sil