Bioder Biogold Altın Parçacıklı Nemlendirici Krem İncelemesi


Herkese Selam , 
Sizlere bir süredir annemle birlikte kullandığımız bir nemlendirici kremden bahsetmeye geldim. İçerisinde 24K Gold parçacıklar bulunduran bu doğal Bioder 24K Biogold Nemlendirici Kremi birlikte inceleyelim :)
Böylesine şık bir kutuda geliyor öncelikle krem , oldukça asil bir tasarımı yazının ilk başında söylemeliyim. İçerisinden bir kart çıkıyor ve kısaca özelliklerinden bahsediyor.İçeriğindeki en önemli özelliği 24K Altın ve İpek Proteini bulundurması . Peki bu içerikler nedir ?
24 k Gold parçacıklar kolajen oluşumunu destekliyor . Bu sayede kırışıklıklara çok iyi geliyor. Yüzün tüm bölgesindeki kırışıklıklar için geçerli aynı zamanda yeni kırışıklık oluşmasını önlüyor , antioksidan etki gösteriyor. İpek Proteni ise isminden anlaşıldığı gibi cilde ipeksi bir his ve görüntü bırakıyor. Cildin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlıyor.


 İçerik bilgisini merak edenler olacaktır bu yüzden içerik bilgisini de sizler için ekliyorum.


Aqua/Water, Caprylyl Methıcone, Panthenol, Glyceryl Stearate, Glycerın, Stearıc Acıd, Cetearyl Alcohol, Dımethıcone, Cyclopentasıloxane, Paraffınum Lıquıdum, Dıcaprylyl Carbonate, Olea Europaea Fruıt Oıl, Cetyl Alcohol, Peg-12 Dımethıcone/Ppg-20 Crosspolymer, Phenoxyethanol, Parfum, Peg-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cı 77891, Xanthan Gum, Hydrolyzed Sılk, Mıca, Ethylhexylglycerın, Tetrasodıum Edta, Sılıca, Gold, Colloıdal Gold, Cı 77820, Cı 74160





Biz ürünü sabah ve akşam olmak üzere iki kez kullanıyoruz..Gün içerisinde cildimizin neme doyduğunu hissediyorum. Bu anlamda çok başarılı düzenli kullanımdan mı yoksa cildi çok iyi nemlendirdiği için mi bilmiyorum kaz ayaklarımın ve annemin tecrübele izlerini açtığını söyleyebilirim. Oldukça görüntüde etki ediyor.



İçerisindeki altın parçacıklarını gözle görebiliyorsunuz ve cildinizdeki ışıltı bu minik mucizeler sayesinde de oluyor. Farklı ama oldukça doğal ve etkileyici bir nemlendirici olduğunu söylemek isterim :)



Ürünü Ben Konya 'da Bioder ürünlerini bulabildiğim Cosmovera mağazalarından aldım. Sizde bakmak isterseniz oradan temin edebilirsiniz. Ürünü Online olarak almak isterseniz Cosmovera Mağazalarından buraya tıklayarak güvenle alabilirsiniz .


Sağlıkla Kalın..

Bunlarda ilginizi çekebilir ;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum