Bioder Micel Su Ve Temizleme Jeli İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bir süredir cilt bakımında dermokozmetik ürünleri deniyordum. Bioder ailesini de Cosmovera mağazasında bulunca denemek için sabırsızlandığımı sizinle instagramdan paylaşmıştım. Şimdi bu ürünleri denemeye başlayalı 3 hafta geçti ve size deneyimlerimi aktarmak için geçtim bilgisayar başına :)


Bioder ailesinden nemlendiricisini geçtiğimiz yazıda incelemiştik sizlere okumayanlar için linkini ekliyorum. Düşündüm ki öncesinde de cilt temizliğimde bu aralar neler kullandığımı ve tecrübelerimi artık paylaşabilirim. 

Makyaj temizleme rutinimden başlayarak devam edelim. Normalde makyajımı sürekli çift fazlı micelsular ile temizlediğim için acaba yeterince temizler mi endişesi ile denedim ürünü. Öncelikle 2 pamuk yerine gözlerimin üzerinden bir pamukla daha geçtiğim için 3 pamukla cildimi çok güzel bir şekilde temizlediğini söyleyebilirim. Tabiki Waterproof yoğun maskaralar kullanıyorsanız yine bir göz temizleyicisine ihtiyaç duyabilirsiniz.


Cildinizi yatıştırıp arındırdığını iddaa eden bu ürün beklentimin çok üzerinde çıktı. Özellikle cildinizde sivilce sorunu yaşıyorsanız ürünün dermokozmetik ve hipoalerjenik olduğunu söylemek istiyorum Bioder Markasını bilmeyenler için..
Yüz- Göz - Dudak hepsi için rahatça temizleme yapabilirsiniz.

500 ml ve oldukça büyük bir ürün içerik bilgisini merak edenler ve incelemek isteyenler için yukarıda ekliyor olacağım. Hassas ciltlerin rahatlıkla kullanabilmesi, ürünün pompalı ve pratik bir yapıda olmasını çok sevdim ve oldukça da pratik bir ürün.
Durulama gerektirmediği yazsa da sonraki adımda daha derin bir temizleme için ben Temizleme jelini de kullanıyorum.

Bioder temizleme jeli yine hipoalerjenik bir ürün ve cildiniz hassas ise yine rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçerisinde ciltteki sebumu dengeleyen ve sivilceye meyilli ciltler için özellikle eklenmiş mineraller bulunuyor. Kokusuz diyebileceğim kadar hafif bir yapıda zaten parfüm veya esans asla yok. Bu yüzden doğal ve parfüm hassasiyeti olan kişiler bile rahatlıkla kullanabiliyor.

Her gün miçel su ile temizlediğim cildimi temizleme jeli ile sabah ve akşam olmak üzere yıkıyorum. Bunu genelde temizleme fırçam ile yapıyorum oldukça memnunum onun yazısına da buradan gidebilirsiniz.
Cildinizi yağlandırmadan o dengeyi kürara şahane temizliyor aşırı memnun kaldım ve yine 180 ml olmasından dolayı oldukça bereketli ürünlerden. İçerik bilgisini yine aşağıda ekliyorum.



Cilt bakımında şuan kullandığım ürünler bu şekildeydi.. Denedikçe sizinle cilt bakım rutinimi de buradan paylaşıyor olacağım. Ama gitmeden sizlere bir haber vermek istiyorum. Cosmovera mağazası temizleme jeli alana yanında temizleme fırçasını hediye ediyor. Daha detaylı bilgi almak isterseniz instagramdan iletişime geçebilirsiniz.


 Ürünün şuan güncel online fiyatı 49.95 TL ve yanında fırça hediyesi olacak.Fırçanın detaylarını aşağıda ekliyorum.  Yazımı ne zaman okuduğunuzu bilmediğim için kampanya detaylarını da bilemiyorum :)


Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum