Biota BB Krem İncelemesi


Herkese Merhaba,
Bugün sizlere fondotensiz bir makyaj için çok yönlü bir ürün önerisi ile geldim. Bir süredir denediğim BB krem olan Biota BB Kremin etkilerini uzun bir süre gözlemledim. Ve artık sizinle paylaşmam geektiğini düşündüm. Malum bu aralar Covid-19 nedeniyle oldukça sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu yüzden çayınızı, kahvenizi her gün alıp gelip bloğu okuyabilirsiniz. Çünkü bu aralar sizinle sıkça ürün incelemelerini paylaşıyor olacağım. Hazırsanız Biota BB Krem incelemesine geçelim.
biota bb krem kullananlar


Öncelikle Ürüne Cosmovera alışverişim sırasında denk geldim ve 5 etkili bir ürün olmasından dolayı dikkatimi çekti. Biota markasını da o anda keşfettim diyebilirim. Peki nedir Biota markasının özelliği ?
Yola çıktıklarından güçlerini doğadan aldıklarını söyleyen ve doğada bulunan 59 elementten ilham alarak tasarlanan bir öykü aslında.. İnsan vücudunda bulunan 59 elementi temel alarak doğal içerikli ürün yelpazesini bizimle buluşturan bir güzellik markası..

Ürün içeriklerinin %100 bitkisel içerikli olması doğallıktan yana olanların şuan yüzünü eminim ki güldürüyordur .. Gelelim Biota markasına ait bendeki ürün olan BB KREM özelliklerine..


İçeriğini sizin için yukarıda ekledim . Ürün tamamen doğal içerikli ve bu nedenle tahmin edersiniz ki paraben de içermiyor:) 5'i 1 arada ürün özellikleri arasında ;

1-Cilt Pürüzsüzleştirme
2-Kapatıcılık sağlama
3-Spf 20 Koruması
4-Yağ Kontrolünü Sağlama
5-Vitamin E ve B5 ile cildi canlandırma 

etkileri yer alıyor. Etkilerinin hepsini yerine getirdiğini söylemek açıkça mümkün. Asla BB kremlerle anlaşamayan ve sivilcelenme sorunu yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki cildiniz gibi bütünleşirken sağlıklı ve ışıltılı bir bitiş bırakıyorç Gün içerisinde soyulmalar ve akmalarla zor anlar yaşatmıyorç Aslında renkli bir nemlendirici gibi hafif yapıda güneş korumasıda sağlıyor. Bu aralar oldukça memnun kullandığım bu ürün yazında favorilerim arasında olacak eminim ..




Yapısını sizinle aşağıda paylaşıyorum.. İlk dağıtmadan ekledim sonraki ise bir miktar dağıtarak.. Rengi Light olmasına ve görüntüde sanki koyu gibi çıkmasına karşın asla koyu değil yüzünüzde dağıtıldığında tamamen cilt tonunuzu rengini alıyor. İçeriğindeki vitaminlerle cildinizde nemi tutarak besliyor. Bu da cildinizi ışıltı gösteriyor. Bu yüzden çok sevdim..

Gözeneklerinizi nötrlediğini söyleyebilirim ışıltılı olması bol gözenek görüntüsüne neden olmuyor. Bu anlamda özellikle Cosmovera kampanyalarını incelemenizi öneririm ;)
Çok uyguna gelebiliyor. Ben 1 alana 1 bedava kampanyasında denk geldim ve oldukça avantajlıydı ..


Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Sağlıkla Kalın :)

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;
Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum