Biota Göz Kalemi İncelemesi


Merhaba ,
Sizlere simsiyah doğal bir göz kalemi önerisi getirdim. Hassas gözler için içerisinde parafin bulunmayan ve oldukça siyah - gün içerisinde akma bulaşma yapmayan Biota Göz Kalemini Birlikte daha yakından inceleyelim.



Biota markası ile yakın zamanda Csomovera mağazalarında tanıştım. İçerisinde parafin bulunmayışı ve oldukça siyah ve etkili olması nedeniyle de ilgimi çok fazla çekti. Bendeki 01 Blackest Black rengi başka renkleri var mı emin değilim ama muhakkak vardır diye düşünüyorum.
Biota markasını gücünü doğadaki 59 elementten almayı hedeflemiş bir marka bu yüzden tüm ürünleri dermotolojik testlerden geçerek en hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği ürünler sunuyorlar bizlere. 

Biota kalem çift taraflı bir tarafı eyeliner gibi kullanarak dağıtabileceğiniz bir sünger başlık diğer tarafı ise siyah ve kalemtraşla açılabilen bir göz kalemi

Sizlere Swatch olarak elimde rengini göstermek istedim. Dağıtarak kullandığınızda gölgeli makyajlar için çok ideal. Ve eyeliner kadar kalıcılık konusunda çok başarılı.. Özellikle lens kullandığım için ve gözlerimin hassas olmasından dolayı oldukça dikkat ediyorum. Bu yüzden kalem seçimlerimde hassasım. Bu kalemin beni üzmemesine mutluyum.

Sizin kullanarak memnun kaldığınız göz kalemi önerileriniz var ise çok sevinirim :) 


Sevgiyle Kalın.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum