Clinique Bare Pop Ruj 02 İnceleme


Herkese Yeniden Merhaba ,
Bir önceki yazımda bahsettiğim alışverişin renkli kozmetik kısmı Bare Pop rujlardı.Aslında mini boyu aldım fakat süprizle yanında orjinal boyu hediye geldi :) En güzel alışverişlerimden olabilir kendisi. Hala okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz.
Hazırsanız : Bu minik güzelliği birlikte inceleyelim.


Clinique Bare Pop 02 Numara
Clinique Bare Pop 02 Numara 
Boyut farklarını görmeniz için yan yana ikisini ekliyorum :)

İnanılmaz hafif ve nemli formülü sayesinde dudaklarınızda bir kurumaya neden olmayan aksine besleyerek bir lip balm özelliğinde baz ve pigmenti bir arada sunan bir yapı aslında Bare Pop ruj.. Oldukça kremsi rengini ıslak bitişiyle çok rahat veren gün içerisinde beni hiç rahatsız etmeyen şahane bir renk ! 

Nude renk arayışınız var ise bu serinin özellikle bendeki 02 numarasına bakmanızı tavsiye ederim. 


''Clinique Pop Ruj; Shea ve Muru Muru yağı içeren hybrid formülü sayesinde canlı renkleri pürüzsüz bazla birleştirerek dudaklarda gün boyu kalıcı nem sağlar. Clinique Pop Ruj dudak bazı özelliği ile dudaklarınızda kadifemsi ve yumuşak bir his bırakır. İçeriğindeki polimerler sayesinde daha kalıcı ve canlı görünür, dudakları tüm gün boyunca kaplayarak kadife ve matın eşsiz birlikteliğini dudaklarınıza taşır. ''

Sitesinde de belirttiği gibi aynı zamanda dudak bazı görevi de görüyor. Mat rujlardan hoşlanmıyor ve gün içerisinde sizi sıkıntıya düşürmeyecek bir ruj arayışınız var ise kesinlikle önerimdir. 


İçerisinde minicik gold ışıltılar sayesinde dudakları daha pürüzsüz ve dolgun gösterirken aynı zaman da boyutlandırarak normal rujlara göre daha çekici bir duruşa sahip olduğunu söyleyebilirim.


Paraben , Ftalat ve kokusuz olması hassas ciltlerinde severek kullanacağı bir formül ve içerik ..


Sizin için Clinique Bare Pop Swatchını da aşağıda ekliyorum. Kalıcılık konusunda 3-4 saatte bir yenileme gerebilir. Çok kremsi ve gün içerisinde bişeyler yiyip içerseniz yenileme gerekecektir.


Sevgiyle Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum