Clinique İndirim Alışverişi


Herkese Yeniden Merhaba ,
Geçtiğimiz hafta Clinique 'den online bir alışveriş yapmıştım. Sizinle instagramdan inceledik ama ürünleri denemeye başlamadan önce burada da biraz inceleyelim istiyorum.



Öncelikle indirimden bir arkadaşım sayesinde haberim oldu ve bende değerlendirmek istedim. Yanında hediye seyahat boy ürünleri denemek için yaptığım bir alışverişti ama teknik bir sorundan dolayı mı sepetime eklendi yoksa kampanya mı böyleydi emin değilim. Bu yüzden sizinle kısaca ürünlere göz atalım istiyorum. Bu arada ürünler sitesinde online olarak çok fazla kampanyaa giriyor daha önce denemediğim için bu bir tecrübe oldu şimdi her kampanyasını yakından takip ediyorum bolca ürün deneyeceğiz Cilt Bakım konusunda.


Aslında siparişin mini kahramanı bu ürün. Seyahat boy ürünşleri ve minimalist renkli kozmetikleri çok seviyorum . Bu mini boy ruju da görünce aşık oldum . Minicik ve aşırı şeker . Bu rujlar Clinique Pop serisinden .. İncelemesini diğer yazımdan uzun uzun okuyabilirsiniz :)
Bendeki Rengi Bare Pop 02 numarası..


Aslında mini boy rujunu aldım ama hediye kit içerisinden rengine bayılarak aldığım rujun orijinal boyu çıktı. Siz mutluluğuma instagramdan şahit oldunuz çünkü minisini incelerken kesinlikle büyük boyunu almalıyım dedim ta ki çantasını açana kadar :)


Hediye ürünler içerisinde 4 adet cilt bakım ürünü yer alıyordu. 1 tanesi 30 ml olmasının yanında denemek istediğim tester ürünlerin alışverişimde benimle gelmesine aşırı mutlu oldum. 

1. Ürün Liquid Facial Soap Sıvı Yüz Sabunu 

Denemeye başladığım ve boyut olarak da 30 ml olarak gelen bir yüz temizleme ürünü kendisi. Şuan için iyi anlaştık bir başka inceleme yazısında bu ürünü birlikte inceleyeceğiz.


2. Ürün ise ; Smart Clinical MD Yaşlanma Karşıtı ve Sıkılaştırıcı Bakım Kremi

Tester boy olan bu mini ürün de çizgi ve kırışıklıkların en aza indirgenmesi için tasarlanmış bir cilt bakım ürünü..

3. Ürün Clinique Ailesinin En Popüler Ürünlerinden Clinique Moisture Surge Eye 96 Hour Hydro-Filler Göz Kremi 

96 Saat kadar iddalı bir nemlendirme süresi sunan bir göz çevresi bakım kremi ! En çok bunu merak ediyordum :)


4. Ürün ise Smart Custom-Repair Serum Akıllı Onarım Serumu

Yine yaşlanma belirtilerini en aza indrmeyş hedefleyen bir serum :)






5. Ürün ve son ürün de Pop Rujlarından Bare Pop 02 Orjinal Boy beni aşırı mutlu eden bir renk oldu bu ! 
Baz ve pigmentin bir araya gelişi..


Benim mini alışverişim bu şekilde oldu bir sonraki yazı da rujun rengini ve daha detaylı incelemesini bulabilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)


Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum