Cocosh She Bright Highlighter İncelemesi



Merhaba herkese,
Umarım sağlıklısınızdır .. Korona Covid-19'la savaştığımız şu günlerde bana en iyi gelen şey blog da yazı yazıyor olmak... Bu yüzden umarım ki bir an önce herşeyi atlatır ve sağlıklı yaşantımıza geri dönebiliriz. Sizinle bugün Cocosh She Bright Aydınlatıcısını inceleyelim istiyorum. Oldukça şık tasarıma sahip bu aydınlatıcıya biraz daha yakından bakalım.


Tasarım olarak bir aydınlatıcıya yakışan en güzel tasarım bence, pırıl pırıl ve oldukça simli bir ambalaj sahipken yapılarında asla sim bulundurmaması en güzel özelliklerinden.. En yüksek aydınlatıcılara bile meydan okumayı hedefleyen bu aydınlatıcının içerisinde 4 farklı renk bulunuyor. Bu renklerden 2 tanesi koyu gibi görünse de aslında yüzünüzde koyuluk içermemesi en iyi özelliklerinden.. Hatta yaz kış bronzlaştığınızda bile çok rahat kullanabilirsiniz.


Renklere biraz daha yakından bakalım istiyorum.


Bir adet Şampanya tonlarında 2 adet pembe alt tonlu ve 1 adet de bronz alt tonlu renklerden oluşan bir aydınlatıcı paleti Bright ! Renklerden hepsini çok beğendim ama kış mevsimi nedeniyle tenimle en iyi anlaşan şampanya tonu oldu diyebilirim.



Tozutmama ve kalıcılık konusunda oldukça başarılı!Renkler sanki kremsi gibi ama aslında kremsi değil yine de çok iyi bir tutuculuk sağlıyor yüzünüzde . Panlarının büyük olması da sizi korkutmadan rahatça ömürlük bir palet izlenimi veriyor :)
Renklerini yakından görmeniz açısından Swatch çekimlerini sizin için aşağıda ekliyor olacağım. Paletin pigmentasyonunu bilmediğim için Swatchları yoğun uygulamış bulundum. Ama fırça ile çok daha doğal etkiler almanız mümkün. 


Kesinlikle Yansıtıcılıkları ŞAHANE...

Gratislerde ve Cocosh She Online Sitesinde bulabileceğiniz Cocosh She Bright Highlighter Paletinin normalde fiyatı 120 TL ama indirim zamanlarını takip ederseniz 80 civarına da düştüğünü söyleyebilirim.


Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sağlıkla Kalın..

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum