Cocosh She Comely Far Paleti İncelemesi



Herkese Merhaba , 
Bugün bir süredir severek kullandığım Cocosh Sher markasına ait paletlerden Comely 'den bahsetmek istiyorum. Hazırsanız bu şık tasarımlı paleti incelemeye başlayalım :)
Biliyorsunuz ki Cocosh She artık Gratis'te .. Daha kolay ulaşabileceğiniz ve yine sık sık yapılan kampanya ve indirimlerle daha uyguna alabileceğiniz için size bu sevdiğim paleti göstermek istedim. Markanın şık bir sunumunun içerisinde gelen bu paletin renk hikayesi ve yapı farklılaşması oldukça güzel düşünülerek tasarlanmış.


Palet içerisinde 16 farklı renk tonu bulunuyor. Bunlarda 5 tanesinin yapısı tamamen kremsi ve yüksek pigmentli Foil sayılabilecek renklerken diğer renkler sabitleme ,geçiş ve gündüz makyajınızı geceye taşıyabilecek tonlardan oluşmuşlar.



Paletin hem kalıcılık hem de pigmentasyon olarak beklentilerin çok çok üzerinde olduğunu söyleyebilirim. En açık renk olan krem renginde bile kapatıcılık elde edebiliyorsunuz ki bu göz kapağınızı sabitlerken bir renk bütünlüğünüde sağlamak demek oluyor.

Kalıcılık konusunda da oldukça başarılı olduklarını söylemek mümkün , foil renkler göz kapağınızda bir süre sonra birikme asla yapmıyor kremsi olmalarının yanında koyduğunuz yerde sabitleniyor. İçerisinde bulunan günlük ve gece /özel makyajlarınız için farklı sıcak tonlar bulunurken bence paleti farklı kılan bir rengi de Lila oluşturuyor. Öylesine güzel soğuk bir renk ki ! 


Gratislerde Cocosh She Comely Far Paletini indirim zamanlarında 80 civarına alabilirsiniz. Paletin fiyat - performans ilişkisi benim için oldukça geçerli ve değer olduğunu söyleyebilirim.


Sizlere aşağıda Swatchlarını ekliyorum. Her birinden aldığınız renk oldukça homojen ve pigmentli. Kol Swatchlarındaki tüm renkleri göz kapağınızda çok rahat alabilirsiniz. Foil olarak söylediğim o ıslak ve pigmentli kremsi yapıları ise parmakla uygulamanızı tavsiye ederim .
Ayrıca palet içerisinde bulunan siyah kömür renk Fakeliner yapmak kirpik diplerinizi belirginleştirmek için mükemmel bir pigment !



Farların yapıları çok yumuşak olduğu için çok fazla parmağınızla bastırarak almamanızı öneririm. Bu görüntüdeki katman ben çok fazla parmağıma pigment aldığım için oldu buradaki katman illa ki dağılıyor kremsilikten dolayı ama yine de kontrollü uygulama yaparsanız az bir ürünle harika makyajlar çıkarabilirsiniz.


Umarım yazımı severek okumuşsunuzdur . Diğer Tüm Cocosh She İncelemelerini Cocosh She bölümünden inceleyebilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Paletin renk hikayesi çok güzel ama mat renklerin swatchlarını bilemedim :) İndirimde 80 TL ile iddialı bir fiyatı varmış. Senin beğenmene sevindim, güzel günlerde kullan şekercim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Mat pigmentler cok iyi gözde duruşu kuzum bir anda rengini veriyor ama swatchlarda biraz alt çıkıyor nedense , Mat renkleri fırcayla uygulamak biraz tozutsa da benim icin rengini vermesi cok iyi bir ara tester bakabilirsinn :) Teşekkür ederimm♥️

      Sil