Cocosh She Maskaraları İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte sizlere Waterproof maskara önerileri getirdim. Cocosh She markasına ait bu ürünlerle geçen yaz çok iyi anlaştığımız için sizinle fırçaların yapılarını ve hangi kirpik tiplerinde daha güzel sonuçlar alabilirsiniz bunları paylaşmaya geldim :)


Öncelikle maskaraların tamamı Waterproof yapıda ve farklı kirpik ve özelliklere göre ayrılıyor fırça uçları :) İlk olarak False Lash Effect Maskara'dan başlayalım. İsmi gibi takma kirpik etkili bir maskara bu vaadini oldukça net karşılıyor diyebilirim.


İncecik ve mikro silikon kılları sayesinde en kirpiksiz kadını bile ok gibi kirpiklere dönüştürebilecek yapıya sahip... 3-4 kat uygulamaya müsait topaklanma yaşamadım ve istediğim simsiyah hacmi en güzel şekilde aldım. Öncesinde bir kirpik kıvırıcı kullanırsanız veya maskarayı kıvırarak sürerseniz daha verimli bir sonuç alabilirsiniz. Gün içerisinde dökülme sorunu yaşamadım.


False Lash Effect Maskara Makro Çekim
Bir diğer maskara ise , False Effect Maskara ..
Yukarıdaki maskara gibi bu da suya dayanıklı ama ondan farkı kalın ve gerçek kıllardan oluşması.. Fırçanın tombikliği sizi korkutmasın uygulamayı yavaş yaparsanız sorun yaşamıyorsunuz. Ama az kirpiklere önermiyorum çünkü biraz daha kirpikleri olan ama belirgin olmayanlar için sanki kıl yapısındaki boşluklar benim minik kirpiklerimden bazılarını kavramadı :)



False Effect Maskara Makro Çekim 
Maskaralar arasında favorim olan ürünlerden ise Sensitive maskara geliyor ! Neden mi :) En sevdiğim Loreal Paradise maskara için oldukça muadil bir ürün. Gerçek kıl yapısı ve kum saati görüntüsü oldukça ona benzese de yapı olarak hemen kuruyan bir hale sebeb olmamasından dolayı çok sevdim. Aylarca kurumadı diyebilirim.

 Yine kısa kirpikleri için hacim isteyenlere özel tasarım fırçası 2-3 kat uygulamaya müsait ama sonrasında yapışabilir benden söylemesi :) Ben biraz da yapışmış görüntüsünün verdiği hacimi sevdiğim için açıkçası onu pek önemsemiyorum.


Sensitive Maskara Makro Çekim

Son olarak yine silikon bir kıl yapısına sahip Perfect Volume Maskara ! Mükemmel hacim veren etkisini oldukça karşılayan hatta kirpikleri düz olanlarında oldukça sevebileceği Maybelline Lash Sensational maskara ile neredeyse etkisi aynı! Bu yüzden favorilerim arasında yazın kendisiyle denize bolca girmişliğimiz vardır .

Çift taraflı ve eğimli gelen fırçası tamamen silikon yapıda ve minik kirpiklerinizi bile önce uzatıp sonrasında kıvırma ve hacim verme işlemini yapabiliyorsunuz. Oldukça sevdiğim Ürünlerden kendisi :) 
Perfect Volume Maskara Makro Çekim

Hazır yaz geliyorken bakabileceğini maskaraları sizin için Cocosh she özelinde incelemek istedim. Umarım faydası olmuştur bu seriyi en sevdiğim veya favori … Marka olarak devam ettirmeyi düşünüyorum. Umarım maskara dosyamız için olumlu bir sonuç olur. Sevgiyle Kalın :) 

Bunlarda ilginizi çekebilir;







BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Lash Paradise'a benzeyen maskara epey ilgimi çekti, o aklımda olacak mutlaka! Güle güle kullan hepsini Merve'cim, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkisi çok benzer canım bakmanı öneririm :)

      Sil