Cocosh She Messy Beauty Far Paleti İncelemesi



Herkese Merhaba ,
Sizlere bugün oldukça tasarımıyla dikkatimi çeken Cocosh She Messy Beauty Far Paletini incelemek istedim . Bu pembiş tonların yoğunlukta bulunduğu paletin pigmentasyon ve Swatchlarına birlikte göz atalım istiyorum. Hazırsanız yazının devamında buluşalım:)



Palet pembe karton bir aynalı ambalaj içerisinde geliyor. İç içe geçmeli bu paletin tasarımına bayıldığımı söyleyebilirim. Ayrıca her far rengine ait bir isim bulunuyor. İçerisinde farklı yapılara sahip far renkleri bulunmakla birlikte, tek palet ile istediğiniz makyajları çıkarabileceğiniz çok yönlü bir palet..

İçeriğinde geçiş renginden ten rengine , açık renklerden koyu renklere hatta sedefli renklerden pigmentlere kadar oldukça farklı renk ve yapılarda farlar bulunuyor. Çok sevdiğim bir özelliği ise açık renklerin bile gördüğünüz rengi göz kapaklarınıza vermesi oldu ! Özellikle her sıranın en başında bulunan renkler şahane bir baz ve geçiş renkleri ..


Paltte bulunan 18 rengin 4 tanesi sedefli 2 tanesi ise sıkıştırılmış pigment yapısında diğerleri ise mat. Daha yakından görebilmeniz adına yakın çekimlerini aşağıda ekliyor olacağım..



Swatchlarının gün ışığındaki halleri aşağıdaki gibi .. Güzel bir özelliği de pigmentlerin altına bir baz uygulamanıza gerek olmaması. Gayet tutuculuğu güzel yapıların.. Bence pigmentasyonları da aşırı aşırı başarılı en iyi paletlerinden diyebilirim. 
Kalıcılık konusunda da Cocosh She kendisini her zaman geliştiren bir marka bu son çıkardığı paletlerden ve uçması yok denecek kadar az. Oldukça kalıcı ve pigmentli bir ürün..









Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur :) Sevgiyle Kalın..

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Tam New Nude muadili olmuş :) Fakat Coco She bir tık daha pembe tonlu yapmış. Güle güle kullan Merve'cim, sayende hepsi hakkında fikrimiz oldu :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kuzum bir tık daha pembelik içeriyor bu palet farklı bir muadil olmuş bence :)) Çok teşekkür edermm :)

      Sil