Cocosh She Monomania Far Paleti İncelemesi


Herkese Merhaba,
Bugün sizlerle yine far paleti köşesinde Cocosh She Ailesinden Monomania Far Paleti'ni inceleyelim istiyorum. Bu tasarım ve renkler olarak oldukça ilgi çekici olan paleti bir de yakından inceleyelim :) 



Öncelikle simli ve kadife ambalaj içerisinden çift taraflı kullanışlı bir fırça çıkıyor. Klasik aparatların aksine bu oldukça güzel bir karıştırma ve ışıltılı renkleri oturtmak için far oturtma fırçası :)

Palet içerisinde toplam 14 renk bulunuyorç Bu renklerden 5 renk ışıltılı iken diğerleri mat ve toz yapıdaki farlardan oluşuyor. Özellikle siyah farın fakeliner yapmak için çok başarılı olduğunu ve kömür renginde olduğunu söyleyebilirim. Naturel tonları sevenler için oldukça kullanışlı bir palet ve yine aynası sayesinde karton kadife ambalaj daha da şıklık kazandırılmış.

Paletin renkleri hem gündüz makyajı için hem de gündüz makyajınızı geceye taşımak için çok başarılı ! Far bazı ile desteklerseniz kalıcılık konusunda 6*7 saati daha da arttırabileceğiniz gibi renklerin pigmentasyon performanslarını da yükseltmiş olursunuz.

Özellikle renkler oldukça başarılı hatta parmakla renklerinden Swatch yaparken biraz kaybeder gibi olmalarına rağmen göz kapağınızda şaşırtcı derece de iyi sonuç veriyorlar. Gördüğünüz tüm renkler çamurlaşmadan kolayca karışıyor ve yamalanma özellikle koyu renklerde asla olmuyor.Tozutma konusunda bir miktar tozutma yaptığını söylemek mümkün fakat ben asla tozutmayı problem olarak kabul etmediğim için benim için bir sorun değil:)
Her rengin palette bir ismi var ve buda kullanım açısından güzel bir düşünce benim gözümde :) Özellikle şaşırtıcı özelliği ise açık renklerin göz kapağınızda pigmentli olarak sizi memnun etmesi ! Çok şaşırtıcı ama kapatıcı bile kullanmadan ten rengi ile renk eşitliğini sağladım. Bu anlamda beni tekrar kazandı :)

Renklerin performanslarını sizin için ekliyorum..

Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için :) Sevgiyle Kalın :)


Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bu palet de Soft Glam'i andırıyor sanki :) ama ben de swatchları beğendim, başarılı bir muadil gibi duruyor. Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım sanki Soft Glam :)) Ama güzel bir muadil alternatifi teşekkür ederimm :)

      Sil