Kiehls Daily Reviving Concentrate İncelemesi

Herkese Selam ,
Sizlere bugün Kiehls Markasına ait gündüz bakım yağından bahsetmek istiyorum. Performans olarak oldukça beğendiğim bu ürünün detaylı özelliklerini birlikte inceleyelim.


Öncelikle marka ile tanışmam bir proje sonucu kazanmam sayesinde olmuştu. Ürün elime geldikten sonra bir hafta kadar gece olarak kullandım :) Sonuçta neden olmasındı :) Ama yağın özelliklerini ve gündüz kullanımımı gözlemlediğimde gerçekten gündüz için daha uygun olduğunu gördüm ve her makyajdan önce yüzümü nemlendirmek için kullanmaya geçtim.


Gündüz bakım yağlarının önemi nedir ?

Cildimiz gün boyu farklı çevresel koşullardan etkilenerek aslında geceye oranla daha çok kurur ve neme ihtiyacı da birkaç kat daha artar. Bu nedenle hem gündüz makyaj öncesi cildi güzel bir şekilde beslemek , nemlendirmek hem de gün içerisindeki oluşabilecek nem kayıplarını en aza indirmek gerekmektedir.


Peki Kiehls  Daily Reviving Concentrate ne işe yarıyordu ? :)

Gündüz kullanımda , tüm gün boyunca canlı ve ışıltı hatta sağlıklı bir cilt görüntüsüne kavuşuyorum. Hem doğal içerikli , hemde çok hafif olmasından dolayı cildiniz yağı sanki süngermişçesine emiyor ve asla yağlı görüntü bırakmıyor.İçeriğinde bulunan Ayçiçeği, Zencefil kökü gibi doğal içerikler gün boyu cildi yenileyerek nemlendirmesi ile tazeleme sağlıyor:)

Daily Reviving Concentrate İçerik Bilgisi



Daily Reviving Concentrate Etkileri Nedir ?

İlk olarak gün boyu daha canlı ve sağlıklı bir görüntüye kavuşurken çevresel etkilerin cildinizde açtığı sorunları en aza indirgiyor.
Doğal yağlar sayesinde antioksidan görevi görüyor.
Cildin mat ve cansız görüntüsünü iyileştirerek daha sağlıklı görüntüye kavuşturuyor.


 Ben ürünü özellikle sabahları uyandıktan ve cildimi yıkadıktan sonra makyaj öncesi elime 3-4 damla alarak yanaklarıma tampon hareketler ile uyguluyorum. Burası önemli sürterek değil cildime daha iyi nüfus etmesi için bu şekilde sonrasında masaj hareketleriyle iyice yediriyorum
:)


Son olarak ; 
Ürünü Kiehls Online Sitesinden 292 TL'ye alabilirsiniz. Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın :)


Bunlarda ilginizi çekebilir;




BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Bu yağın testerını denemiştim ben de, baya hoşuma gitmişti. Makyaj öncesi için başarılı cidden. Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağ gerçekten fiyat performans olarak hakettiğini veriyor kuzum teşekkür ederimm çok öperimm :)

      Sil