Dünya Parfüm Günü Özel Paket İncelemesi 'Avon'


Herkese Merhaba ,
Avon Beauty Club Ailesinden geçtiğimiz günlerde yine birbirinden şahane parfümler gelmişti. Yine şık bir kutuda özenle hazırlandığı her detayından belli olan bu güzel kutunun incelemesini hemen yapalım istedim. İçerisinde yine beni yıllar öncesine götüren ve favorim olan kokular var. Efsane kokularını göz atalım:)



21 Mart Dünya Parfüm Günü olması nedeniyle Avon ailesi bizlere en çok sevilen bahar kokularını göndererek zarif bir düşünce örneğine imza atmıştı. Kutusunun tasarımından özellikle bahsetmem gerekirse asla çöpe atamıyorum. Bu kez bana unicorn ve baharı anımsatan renkler ile efsane güzel bir tasarımla geldiler.
Bu yüzden ayrıca teşekkür ederim.


İlk olarak parfümlerden yıllar öncesinde kullandığım Pur Blanca'dan bahsetmek istiyorum. Öylesine fresh ve kalıcı bir kokuydu ki lisedeydim ve dersanede herkes parfümümü soruyordu. Yıllar öncesinden hatırladığım Avon'a ait imza kokulardandır kendisi gelmesine çok mutlu oldum. Almak isterseniz özellikle set hali şuan çok uygun bir fiyata 72 TL buraya tıklayarak sitesine gidebilirsiniz :)




Bir diğer efsane ise Wish Of Love … Gerçekten baharı alıp şişeye sıkıştırmışlar diyebilirim . öylesine güzel bir çiçek kokusu ki hemen yaz gelsin diye içimden geçiriyorum. Tabi bu yazıyı size hazırlarken şuan camdan dışarısı kar küresi... 
Dünya Parfüm Gününe özel 28 TL'YE düşen Wish Of Love parfümü buraya tıklayarak alabilirsiniz..




Ve Son Efsane parfüm ise Celebre… Annemin yine çok sevdiği Avon Kokularından.. Öylesine doğal , fresh ve hafif bir koku ki.. Bana yine çocukluğumdaki hatıraları anımsattı.. Yine Dünya Parfüm Gününe Özel indirimde ve şuan 49.90 TL.. Buradan satın alabilirsiniz :)




Avon ailesine bu eşsiz paketi ve özenli hediyeleri için çok teşekkür ederim. Sizlerin favori Avon Parfümü nedir ? Yorumlarda buluşalım ..


Mutlu ve Sağlıkla Kalın..

Parfüm kategorisine buradan gidebilirsiniz :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

2 Yorum