Essence #Instaperfect Likit Highlighter İncelemesi


Herkese Selam ,
Sizlere bugün son zamanlardaki favorimden bahsetmek istiyorum. Essence bir paket göndermişti ve Instaperfect aydınlatıcı ilk kez o pakette denemiştim. Geçenlede denk geldiğim indirim sayesinde çok sevdiğim için hemen yedekledim ve omuz -bacaklar için de diğer rengini aldım :) Hazırsanız incelemeye başlayalım..


Öncelikle minik bir plastik şişede geliyor ürünler. Oldukça akışkan bir yapıda ve bazen fondötenle karıştırmak bazen de aydınlatıcı niyetine kullanmayı çok seviyorum. Elmacık kemiklerinize ıslak ıslak bir yapı verirken tamamen strobing görüntüler elde etmeniz için fazlaca yeterli..


Bu ise bir diğer rengi olan bronz.. Aydınlatıcı olarak kullanmadım ama bazı omzu açık kıyafetleriniz için bayılacağınızı söyleyebilirim. Köprücük kemikleri, omuz başları ve bacaklarınız için MÜKEMMEL duruşa sahip.. Yazın highlighterları vücutta kullanmayı sevenlerden iseniz bunu da oldukça seversiniz.


Ürün Essence kalıcı koleksiyonlarından diye biliyorum. Son indirimle 13 TL'ye düşmüştü ama umarım gidici değildir stoklamış da olsam çok üzer beni. Ayrıca muadil sayılabilecek bir ürün kendisi.. Loreal Likit aydınlatıcılarını seviyorsanız en açık rengiyle neredeyse etki ve yapı olarak birebir aynı! 
Fiyatını göz önünde bulundurursak oldukça uygun bir muadil olduğunu söyleyebilirim. Aşağıya dağıtılmış haldeki yansımalarına ait Swatchları ekliyorum. İçeriğinde asla sim bulunmuyor :)


Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Mac'in de galiba benzer ürünleri var, bunların da ışıltısı ve yapısı çok iyi duruyor. Güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac denemedim kuzum ama baya ince ve güzel yapısı tavsiye ederim :))

      Sil