Essi Cilt Bakım Ürünleri İncelemesi








Herkese Merhaba ,
Sizlere Essi Güzellik Merkezinden gelen bu mucize serumlar ile geldim. Bir süredir denedim yazısını hazırlamak için ve her biri hakkında görüşlerim 3-4 haftalık bir süreç içerisinde oluştu diyebilirim. Hazırsanız inceleyelim :)

Öncelikle şık bir sunum ve harika bir not ile geldi bu güzel paket.. Bu yüzden markaya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kutu içerisinde 3 adet ürün var ve bu ürünler hepsi damlalıklı yapıda ve farklı özelliklere sahip.

Kutu içerisini açtığımda bilgilendirme kartı yer alıyor . Ürünlerin her birinin özellikleri bu bölümde yer alıyor ve cam şişelerde olması ayrıca güzel bir özellik oldu benim için.


 İçerisindeki ürünler ise 

1- Golden Elixir (Multi Fonksiyonel Cilt Bakım Serumu)
2- BB Complete Cream (Cilt Bakım Yüz Kremi)
 3- Filler Gel Elixir (Kırışıklıklarla Savaşa Yardımcı Anti- Aging Serum )


3 farklı ürün de özellik olarak oldukça dikkatimi çekti. Özellikle Golden Elixir Seum içerisinde bulunan Cilt bakımında kullanılan özel altın parçacıkları ilgimi fazlasıyla üzerine topladı diyebilirim :) 

Golden Elixir içeriğinde bulunan Hyalüronik asit ve altın parçacıkları sayesinde cildinize ekstra nem takviyesinde bulunurken , cildinizdeki ışıltıyla birleşerek sağlıklı bir görüntü veriyor. Özellikle akşam yatmadan önce doğal taşımla uygulama yaparak hem soğuk hem de serumun nemlendirici etkisinin faydasını gördüğümü söyleyebilirim.

Altın'ın içeriğinde bulunması iletkenliğinden dolayı da serum içerisinde bulunan maddelerin cildinize daha iyi emilmesini sağlıyormuş bu da böyle bir bilgi olsun :)


Bir diğer ürün olan Filler Elixir ise kırışıkları sanki içerden açar gibi bir etkiye sahip.. Bu etkiyi 3 haftalık ve gerçekten düzenli kullanırsanız görebileceğinizi söylemek isterim. Benim cildim genç bir cilt ve öyle derin kırışıklara sahip değilim sadece göz kenarlarımdaki kırışıklara tampon hareketlerle serumu kullanarak günden güne daha nemli ve dolgun bir görüntü elde ettim o bölgeler için... Unutmadan annem sürekli Golden Elixir yerine bu ürünü kullandı ve bazen ondan bana sıra gelmiyor çok sevdi :))



Son olarak BB Complete.. MÜKEMMEL BİR BB KREM / ve bence makyaj bazı... BB kremlerin kapatıcılığının aksine direkt uygulama yaptığınızda rengini eşitliyor ve aslında cildiniz sorunlu değilse kapatıcılık vermeden renk eşitliği ve nem ile yapıyor bunu. Cildiniz çok genç ve çok sağlıklı görünüyor. Üzerine fondöten uygulaması yaptığım günlerde fondötenimin pürüzsüz ve cok güzel göründüğünü farkettim bu yüzden yarısına çoktan geldim bile ! Kesinlikle favorim oldu diyebilirim !




 Ürünlerin damlalıklı oluşu sayesinde de çok kolay ve pratik bir kullanım sağlıyorsunuz. Kesinlikle merkezlerinde kullandıkları bu güzel cilt bakım ürünlerinin etkilerini şahit olmak harika bir deneyimdi benim için.. Bayıldım her birine ...

Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur :) Sevgiyle Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;









BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ben aslında içeriklerini merak ettim. Senin gibi minnoş ciltlerde sorun yaratmaz ama benim gibi daha olgun ciltler için içeriği bilmek önemli :) Essi her gün önünden geçtiğim bir güzellik merkezi, ben bir sorayım uygun bir vaktimde :) Güle güle kullan canım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin içerik konusunda bilgine Çok güveniyorumm bu yüzden aklımdaydı aslında güncelleyeceğim mutlaka içerik bilgilerini Kuzum :) Teşekkür ederimm :)

      Sil