Güzellikçok Sitesi İndirim Alışverişi_Physicians Formula Ürünleri

Physicians Formula İnceleme

Herkese Merhaba ,
Geçtiğimiz hafta yine harika bir indirimle Güzellikçok sitesindeki alışverişim Physicians Formula ürünleri hakkında ön izlenim ve memnuniyet yazısı yazmak istedim sizlere hem siteden daha önce alışveriş yapmayanlar için bilgilendirme rehberi hemde ürünleri ilk izlenim ve tasarım olarak incelediğimiz bir yazının devamında buluşalım :)
Physicians Formula İnceleme

Öncelikle uzun zamandır Güzellikçok indirimlerini ve sayfanın ilgisini sevdiğim için hiçbir mağduriyet yaşamadan güvenle siparişlerimi oluşturabiliyorum :) Hatta bu siparişimde geöen bir olayı da size anlatmak istiyorum çünkü oldukça komik bir durumdu benim için kendi kendime aceleden yanlış sipariş oluşturdum ona rağmen çok güzel ve ilgili bir şekilde karşılayarak yardımcı oldular bana :)

Ve isterseniz gelelim benim aldığım ürünlere :)

Harika bir indirime denk geldim yaklaşık %70'lik bir indirimdi ve instagramdan bir takipçim sayesinde haberim oldu. Zaman zaman bu indirimlerle bende Physicians Formula'ya ait tüm ürünlerimi almış ve denemiş oluyorum. Hemen sizinle de paylaştığım için mutluyum birçok kişiden teşekkür msjları aldım..


Physicians Formula Butter Bronzer İnceleme

Physicians Formula Butter Highlighter İnceleme

Physicians Formula Highlighter İnceleme



Bazı ürünleri daha önce denediğim için farklı renklerini alırken , bazılarını ise uzun zamandır merak ediyordum ve denemek için sabırsızdım. Ve açıkçası ilk kez stokta yakalayarak bu kadar indirimle aldım :)

Physicians Formula Highlighter İnceleme

Ürünlerden beni ilk heyecanlandıran Physicians Formula Shimmer Strips Ürünü oldu. Uzun zamandır istediğim bir üründü ki ne kadar sevildiğini biliyordum. Ürünü sadece aydınlatıcı sanıyordum ama bu ürün bir aydınlatıcıdan daha fazlasıymış . Far , Allık , Pudra üç ürünü tek bir üründe birleştirmişler ve tasarım olarak da oldukça asil bir tasarıma sahip... Bu ürünün normal fiyatı 139 TL iken indirimde 32.70 TL 'ye aldım. Ve gerçekten ciddi bir indirim olmuştu bu tür indirimleri kaçırmamak için beni instagram hesabımdan takip etmenizi öneririm :)

Physicians Formula Highlighter İnceleme
Physicians Formula Highlighter İnceleme

Ürünün arkasında bir ayna olması ve yine içerisinde far ve allık olarak uygulama yapmanız için 2 adet aparat bulunuyor. Bu aparatları çok kullanışlı bulmasam da yine de böyle güzel bir düşünce tasarımla birleşmiş olmasından dolayı sevdim .



Yine arkasında ürünün uygulamasını gösteren bir rehber bulunması ürünü farklı kılan bir diğer özelliklerinden , bu ürünlerin tamamen Parabensiz ve en hassas ciltlerin bile kullanacağını da söylememe gerek yoktur diyerek kısaca ekliyorum :))

Physicians Formula Nude Wear Allık İnceleme

Physicians Formula Nude Wear Allık İnceleme

Ürünlerden bir diğeri Nude Wear Allık- Rose rengiydi. Bu ürünün pudrasını kullanıp çok sevmiştim bu yüzden allığını indirimde bulunca kaçıramazdım :) Küçük gibi görünse de çok işleve sahip olduğunu söylemek mümkün , içerisinde 4 adet allık rengi var ve çantaya atmalık ister karıştırarak ister tek tek uygulama yapabilirsiiniz taşıma sıkıntısı olmadan :)

Physicians Formula Nude Wear Allık İnceleme


Pudra'mı başka bir mağazadan aldığım için bakmamıştım ve bu üründen sonra  kontrol ettiğimde böyle bir fırça çıkmamasını garip karşılasamda bu ürünün arkasında ayna ve yine fırça aparatı çıktı. Fırçasının rose gold olmasından dolayı da oldukça memnun kaldım :) Bu ürünün normal fiyatı 75 TL ve indirimde benim aldığım fiyat ise 22 TL 'ydi ..

Physicians Formula Butter Bronzer İnceleme

Dünyaca ünlü meşhur Muru Muru Butter Bronzer 'larından  bahsedelim istiyorum. Dünya üzerinde denemeyen tek kişi olarak ben kalmış olabilirim :) Bu kadar indirimde görünce rengini seçmeye zaman bulamayacağım için hemen 2 rengini attım sepete fakat sonrasında Sun Kissed rengini turuncu olarak farkettiğim için hemen arayarak durumu anlattım :) Oldukça anlayışla karşılayarak hemen sorunuma çözüm buldular ve beni bir kez daha kazandılar :)
Physicians Formula Butter Bronzer İnceleme

Sonuç olarak yaz ve kış rahatça kullanabileceğim 2 renk Bronzer ve Light Bronzer tonlarını Normal Fiyatı 124 TL iken 32 TL'ye almış oldum :)
Physicians Formula Butter Bronzer İnceleme


Physicians Formula Butter Bronzer İnceleme

Bu ürünün de yine içerisinde bir sünger aplikatör çıkıyor ve arkasında oldukça kullanışlı bir aynası bulunuyor. Tüm ürünlerin kapaklarını açtığınız anda eşsiz Hindistan cevizi kokmasını da eklemeden geçemeyeceğim.

 

Özellikle yemek isteyeceğiniz kokusuyla kendisine aşık eden Muru Muru Butter Highlighterinden Champagne rengini de özellikle aldım çünkü öncesinde Pink ve Rose Gold renklerini severek hatta bayılarak kullanıyordum. Tamamen yağ gibi bir kıvamda ve kokusu diğerlerine göre 10 kat daha fçok seveceğinizden emin olsam da koku hassasiyeti olanlar için belki bir tık sevilmeyebilir çünkü zevkler tartışılmaz ben bayılıyorum :) Ürün fiyatı normalde 159 TL ymiş ama ben bu ürünü de 29 TL'ye almış oldum :)

Physicians Formula Butter Highlighter Champagne İnceleme



Yazı kesinlikle sponsorlu değil aksine bol indirimli bir ürün yakalama yazısıdır :) Bu ürünlerin bu kadar uygun fiyata düşmesini garip karşılayan kesim için şunu söylemek istiyorum ki siteden aldığınız tüm ürünler orijinal ve gerçekten güvenilir bir sayfa .. Bu ürünlerde de daha önceki ürünlerimde de sorun yaşamadım ve bu tür kampanyalar aslında anlık ve sınırlı stoklarla olduğu için bence yakaladığınız an değerlendirmenizi öneririm. Çünkü düşünmeye pek vakit kalmıyor alırken bi anda tükendiğini görebilirsiniz :)

Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur :) Diğer Physicians Formula'ya ait ürün yazılarımı buradan okuyabilirsiniz.. Sevgiyle kalın..




Bunlarda ilginizi çekebilir;

Physicians Formula Nude Wear Fondoten İncelemesi

Trendyol İndirim Alışverişim




BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Butter Bronzer en en en sevdiğim bronzerlarım arasında kesinlikle, çok iyi bir seçim yapmışsın! Diğer ürünlerinin de bir kaçını kullanmıştım. Tüm ürünleri çok yüksek performanslı olmasa da, ambalajlarıyla kesinlikle mutluluk sebebi bir marka! Güle güle kullan hepsini, çok öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan benimde favorim oldu bayılıyorum her gün elim ona gidiyor canım katılıyorum sana :) Kocamann öptümmm !

      Sil
  2. butter bronzer en sevdiğim :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan benim içinde en en güzel bronzer oldu kesinlikle çok iyiymiş geç kaldım :)

      Sil