Lancome Idole Eau Parfüm İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle Dünyanın en ince şişesine sahip bir parfüm incelemesi yapalım istiyorum . Yaklaşık 6-7 ay oldu sanırım yeni sayılabilecek bir parfüm..
Şişesinin asil duruşu , ince yapısı ve rosegold detayları ile hem sadelikten yana olanlar hem de iddaalı kişiler için tasarımı oldukça etkileyici.. 

 Lancome Idole Parfüm'ün şişesi tam olarak 1.5 cm kalınlığında :) Öylesine ince ki dik olarak koyduğumda birisi çarpar düşer mi yada deprem olur mu diye çoğu zaman yatay bile bıraktığım oluyor. Tam bir tablet kalındığında diyebilirim. İnanılmaz ince :)


Koku olarak imza bir tarz olsun ama ince,sakin ,temiz kokulardan oluşsun derseniz bu kokuya bayılırsınız. Günlük olarak kullanmayı çok seviyorum yaz - kış gerçekten beyaz tenliler için oldukça güzel kokuyor ve saatler bile geçse o koku zaman zaman rüzgar esintisiyle size geliyor:)


Notalarında Gül ve Yasemin çiçeğinin birleşimini hissettiriyor . Yasemin çiçeğine zaten bayılıyorum bambaşka bir tarz benim için :) Bende ki boy 75 ml ve Tester bir boy :) İnstagramdan Yasmin Parfume 'den bakabilirsiniz :)

 Detaylarında kapağının rose gold olması yine beni çeken ince bir detay.. Üzerine Lancome Yazısı yer alıyor. 

 Kısaca günlük olarak çok severek kullandığım ama sadelikten hoşlanan kadınların imza gece parfümü de olabilecek kadar şık ve kalıcı bir koku Idole.. Bakmak isteyenler için Parfüm arşivimde yer alsın istedim :) Umarım faydalı bir yazı olmuştur .

Sağlıkla Kalın :)

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum