Biowell Hidrolize Kollajen & Biotin Gıda Takviyesi 'İndirim Süprizi'


Herkese Merhaba ,
Sizlere 1 aydır kullandığım Hidrolize Kolajen & Biotin takviyesi hakkında bir yazı hazırlamak istedim. Saçlarını sağlıklı uzatmak , Tırnakların kırılmasını önlemek ve cildin esnekliğini arttırırarak kırışıklıklarla savaşmak isteyenler için yazının devamında buluşalım ..



Biowell Hidrolize Kolajeni yaklaşık1 aydır kullanıyorum. Normalde farklı farklı markalara ait eczaneden aldığım yine birçok Biotin takviyesini kullanmış ve memnun kalmıştım. Ama bunun etkileri içerisinde günlük gerekli olan biotin miktarınızı karşılarken özellikle farklı mineral ve vitaminler sayesinde saç ve cilt bakımınızda da oldukça faydalı bir gıda takviyesi..


Nedir bu hidrolize kollajen biraz bundan bahsedelim;
 Kolajenin vücuda bir çok faydası bulunmaktadır. Özellikle Kemik ve eklemler için çok gerekli olduğunu söyleyebilirim. Kemiklerin %90 'ında ve kıkırdakların ise %70 nde kolajen bulunmaktadır.
Aslında eklem ağrılarının başında da kolajenin etkisini yitirmesi gelir bu anlamda kolajenin vücut için etkisi çok önemli ve değerlidir.
'Hidrolize kolajen, kolajen peptid vb. birçok şekilde kolajen ismini duyuyoruz. Bunlar, farklı formlardaki kolajen takviyeleridir. Vücuda ciddi şekilde fayda sağlarlar. Özellikle ileri yaşlarda ortaya çıkabilecek iskelet sistemi ve eklem problemlerine karşı kullanımı önemlidir.'


Peki Biowell Hidrolize Kolajen içeriğinde neler bulunuyor ?

Bileşen Adı
1 Kapsüldeki Miktar
Collagen Hydrolyzed
500 mg
L-Methionine
125 mg
L-Cystine
125 mg
Vitamin C
100 mg
Hyaluronic Acid
50 mg
CoEnyme-Q10
30 mg
Vitamin E
12 mg
Biotin
2,5 mg
Copper
1 mg
Folic Acid (Folade)
400 mcg


İçeriklerden ilk ve en önemlisi Biotin ile başlayalım..

Biotin ; besinlerin enerjiye dönüştürülmesine yardımcı olan B kompleks vitaminlerinden biridir. Cilt, saç, tırnak, göz, karaciğer, sinir sistemi sağlığı için çok faydalıdır; ayrıca kötü kolesterol ve kan şekerini düzenler. Biotin eksikliğinde vücutta görülen etkilerin dışında depresyon , yorgunluk halleri bile görülebilmektedir.Biotin eksikliği saç kaybına, tırnak kırılmasına, ciltte döküntülere, yüksek kolesterole ve kalp sağlığı sorunlarına yol açabilir. Bu anlamda saçlarını uzatmak isteyenler , dökülmeleri önlemek isteyenler ve hatta tırnakların kırılmasından , ayrılmasından şikayet edenler için oldukça önemlidir.
E vitamini ise ; 'bazı vücut fonksiyonları için önemli rol oynayan bir mikro-besin maddesidir. Sadece güçlü bir antioksidan ve antikoagülan değil, aynı zamanda bağışıklık sistemini güçlendirici ve sağlıklı saç ve cilt bakımı için yardımcıdır.'
Biotin ile birlikte kullanılması etkisini aynı zamanda arttırıcı özellikler gösterir :)


Folic Asit, B vitamini ailesinin bir üyesidir. Kan yapımı, yeni hücre oluşumu , Kalp krizi ve felç gibi birçok hastalığı engellediği bilinmektedir.
Hyaluronic Asit: 'Cilt tüm vücudumuzu örten, dış etkenlere karşı koruyan, vücut bütünlüğünü sağlayan, ısı ve nem kaybetmemizi önleyen, ayrıca bedenimize son şeklini veren, vücut ağırlığımızın da en önemli bölümüdür.. Cildimiz için de yeterli nem seviyesinin sürdürülmesi hayati önem taşıyor. Cildimizin şeklini almasını sağlayan ve koruyan tüm işlevler neme ihtiyaç duyar. Bu yüzden cildimizin yeterli neme sahip olması tüm cilt fonksiyonları için önemlidir. Yaşlanma etkilerinin geciktirilmesi, kırışıklık görünümünün azaltılması, ciltteki sarkmaların önlenmesi, güneş ve diğer çevresel olumsuzluklara karşı cildin korunması gibi önemli konularda cildimizin yeterli derecede nemlendirilmesi vazgeçilmez bir şart olarak karşımıza çıkıyor.'

C vitamini, aslında belki de günlük yaşantımızda en çok duyduğumuz vitamindir . Sağlıklı bir yaşamın ise ilk adımı C VİTAMİNİDİR.
Kolajen üretmede görev alır; sağlıklı ve canlı bir cilt oluşmasına katkı sunar. Yüksek tansiyonu dengeler. Demir eksikliğini önler ve doku onarımına yardımcı olur. Eksikliği başta anemi, cilt morarması ve bağışıklık sistemi zayıflaması olmak üzere pek çok soruna neden olur.
Bu yüzden günlük olarak alınması gereken en önemli vitamindir.

 Koenzim Q10, CoQ10 olarak da bilinen Koenzim Q10, hücrelerde enerji üretmeye yardımcı olan ve hücrelerin mitokondrilerinde saklanan bir bileşiktir. Mitokondri, vücutta enerji üretmekten sorumludur. Ayrıca hücreleri oksidatif hasardan ve hastalığa neden olan bakterilerden veya virüslerden korur. Vücut doğal olarak CoQ10 üretir, ancak vücuttaki üretimi yaşla birlikte azalma eğilimi gösterir. Bu yüzden vücuda alınması önemli bir diğer bileşiktir..
 Ve sonuç olarak günlük almanız gereken aslında dozları dahil olmak üzere saç,cilt ve tırnak bakımınızda önemli olan vitamin ve mineralleri Hidrolize Kolajen içerisinde bulunması performans anlamında fazlasıyla önem sahibi .. Günlük olarak her sabah kahvaltıyla birlikte kullanarak aldığım vitaminim sayesinde tırnaklarımdaki son görüntü aşağıdaki gibidir.


 Takipçilerime özel bir indirim haberini de vermeden yazıyı sonlandırmak istemiyorum :) Normalde 235 TL olan bu gıda takviyesinin sadece takipçilerime özel buradan Kapıda ödeme ve %50 İNDİRİMLİ olarak 117.5 TL 'ye 'GALAXY' kodu ile alabileceksiniz.)


Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Güzel ve bakımlı ellere sahip olmayı kim istemez ki bu yüzden bu vitamin olsun veya olmasın her daim bakımlı ve özenli olmayı unutmayın :) Sevgiyle Kalın..


BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Ben de bu ara Biotin ve sıvı Kolajen kullanıyorum; ama daha yeni başladım :) Umarım egzamama ve diğer her şeye iyi gelecek! Fakat bu üründe de yok yokmuş! Aklımda olsun, bitoin ve kolajenim bitince buna bakayım. Çok sevgiler Merve'ciiim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş faydasını bol bol görürsün kuzum bu da aklında kalsın gercekten etkili💕 Çok öptümm !

      Sil