Bim Naturalove Makyaj Fırçası İncelemesi




Herkese Selam ,
24 Mart Bim Marketlere gelecek olan Naturalove Makyaj Fırça Setinin incelemesini sizin için hazırladım. Geçen sene aldığım bu fırçaları sadece seyahatlerde kullanıyorum çünkü çantasının olması büyük avantaj bende bu yüzden sizinle inceleyelim istiyorum.







Her yıl belli zamanlarda bu makyaj fırçaları set olarak renkleri değişerek geliyorlar. Normalde günlük kullandığım onlarca fırça olmasından dolayı hem kalitelerinden memnun olduğum hem de seyahatlerde aşırı kullanışlı bulduğum için bu seti de geçen sen almıştım. 4-5 kez yıkama şansım oldu asla kıl dökmediler. Fiyat performans olarak ben 19.90'a almıştım ama sanırım şuan 24.90a çıkmışlar.


Yine de bu fiyatlar için oldukça iyi bir set çantasındaki bölüm sayesinde isterseniz diğer fırçalarınızı da bu çantaya ekleyebilirsiniz. Seyahatlerimde bu fırçanın 3 yıldır bende olan turuncu versiyonunu da kullanıyorum. Bu mor olan ise 2. kez getiriliyor.


Kutusunun arkasında kullanımınızı içeren bir bilgilendirme bölümü var . Tabiki bu detaylara göre kullanmaya gerek yok çünkü ben cok işlevli olarak kullanıyorum.





 Sizin için bana ait kullanım detaylarını aşağıda ekliyorum. Benim tek kullanışsız bulduğum far fırçası olarak geçen işlevsiz fırça :) SADECE GÖZ pınarınızı aydınlatmakta kullanabiliyorsunuz.


Onun dışında fondöten fırçası olarak gecen kedi dili fırça elinizi kirletmeden fondöteni yüzünüze bırakmak ve öncesinde baz uygulamak için şahane bir fırça. Tabi bu fırçayı maske yaparken de kullanabilirsiniz.

 Fırçaların tok ve yumuşak kıl detaylarına ait görüntülerini sizin için aşağıda ekliyorum oldukça kullanışlı bir set olduğunu bir kez daha söylemek isterim.






24 Mart Günü Covid-19 u da ihmal etmeden sadece ekmek almaya gidiyorsanız falan bakmanızı öneririm . Onun dışında zaman zaman geldiği için kullanışlı diye koşarak gitmenize gerek yok sürekli geliyor zaten :) 


 Sağlıkla Kalın :)

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum