Huncalife Carmina Exclusive Lila Oje


Herkese Merhaba ,
Sizlere bugün Huncalife Kadınlar Günü Paketinden çıkan şahane Prenses ojesini getirdim. Özellikle bu tonlardaki pembe renkleri badem tırnaklara çok yakıştırıyorum. Sizde benim gibi hissediyorsanız bu oje tam sizin için yaz ojesi ! Kesinlikle uzun bir dönem kullanacağımdan eminim. 


Huncalife Carmina Exclusive Lila Oje
Yapı olarak tam opaklık isterseniz 2 kat sürmeniz yeterli olacaktır. Oje kalın ama sizi zorlamayan ve bence kalın görüntüsünden dolayı daha bakımlı tırnaklara kavuşmanızı sağlıyor. Tırnak yüzeyindeki pürüzleri belli etmeyen harika bir oje. 

Görüntüde oje opaklığını 2 katta elde ettim ve oldukça hızlı kuruyor.


Huncalife Carmina Exclusive Lila olarak geçen oje benim için tam olarak bebek pembesi .. Acaba etiketi mi yanlış diye bile düşündüm ama yok baya pembe :) Katalog da nasıl görünüyor bilmiyorum bakarsanız buna dikkat edin derim :)

 Ben böyle oje detaylarında Mara Kraliçe serisinden Victoria rengiyle iki tırnağımdan geçerek çok kolay bir nailart görüntüsü elde ettim. Oldukça hoş göründüğünü söyleyebilirim.


 Fırçasının kalın olması da etkili 3 fırça darbesiyle ojeyi rahatça sürmenizi sağlıyor. Başarılı ojeler olarak bulduğum serinin diğer renklerine de bakabilirim :) 


 Daha fazla oje incelemesi yazısı için Tırnak Bakımı kategorisini takip edebilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

0 Yorum