Huncalife Kadınlar Günü Hediyesi Paket İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Geçtiğimiz hafta harika bir kadınlar günü paketi almıştım. Sevgili Huncalife ailesine buradan kocaman teşekkürler ..
Öylesine özenli ve pembiş hazırlanmıştı ki bu paket gerçekten çok mutlu etti. İsterseniz yeni deneyeceğimiz ürünlere birlikte bir göz atalım..


Şu hayatta en sevdiğim bakım ürünü olabilir el kremleri .. Gliserinli ve çok kuru ciltler için olan bu el kremini de hemen denemeye başladım. Öylesine güzel ki kokusu ve tırnak bakımında da nemin çok önemli bir yeri olduğu için şimdiden çantama attım bile . Gün içerisinde sizlere de ellerinizi sık sık nemlendirmenizi ha bu aralar sık sık yıkamanızı sonrasında nemlendirmenizi öneririm. Malum Korona :(


Bir diğer ürün ise Kokusuna hayran kaldığım Sillage Parfum .. Öylesine tatlı ama bir o kadar da çiçeksi çok kalıcı bir kokusu var ki bir haftadır neredeyse sürekli elim bu parfüme gidiyor. 
Yüksek kalıcılığa sahip çiçeksi notoları ve üst notlarında liçinin enerjisi, orta notalarında frezyanın neşesi ve alt notalarında amberin asaleti ile hayata Tutku dolu bir dokunuş yapmamız için tasarlanmış .. Üstelik bu ay yeni çıktığı için de indirim :) 


Vee Bioten sıkılaştırıcı kafeinli vücut kremi ! Bu kremleri yazdan önce öyle çok kullanıyorum ki :) Gelmesine aşırı sevindim ! İçerigindeki kafein sayesinde selülitleri önleyerek yeni başlayan selülit görüntüsünün önüne geçiyorsunuz ayrıca sıkılaştırma etkileri olduğu içinde bacaklar sporla birlikte daha sıkı , daha diri görünüyor !

Ojelerini ilk kez deneyeceğim ve bu pembiş rengi tamamen mat olarak hayal ettim .. Bebeksi tam bir Barbie ojesi en kısa zamanda instagramdan sizin için duruşunu paylaşmış olurum :)


Ve bu şeker pembesi lipgloss … Dudaklarınızı yine boyutlu göstermek için harika bir parlatıcı .. İçerisinde minicik ışıltılardan oluşması yazın elimden düşmeyeceğine dair sinyalleri şimdiden verdi bile diyebilirim :)


Gelelim benim zaten çok yakından takip ettiğim Gold ambalaja ait Spark rujlar.. Cashmere diye de geçiyor sanırım :) İçerisinde bulunan argan yağı sayesinde yoğun bir nemlendirme sağlıyor üstelik oldukça kremsi ve parlak ! Bence ıslak ıslak görünen rujları seviyorsanız kesinlikle bakın derim oldukça güzel renkleri var ! Ambalajı zaten bu serinin tam bir aşk !

Ruj ve Lipglosa Ait Gün Işığı Swatch
Swatchlarına ait görüntüleri yakın , gölgeli , günışığında hepsini sizin için ekliyorum :) 
Ruj ve Lipglosa Ait Yakın Çekim Gün Işığı Swatch

Umarım severek okuduğunuz bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın :) 

Bunlarda İlginizi Çekebilir;






BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Ay çok tatlı bir paket olmuş, bayıldım! Ojeye, gloss ve ruja bayıldım! Hatta glossu, rujun üstünde hayal ettim.... perfecto! Güle güle kullan hepsini şekercim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi öyle güzel bir kombinasyon kiii !!! Bende dün bu şekilde kullandım tam bir bebek ! Teşekkürler canım benim♥️

      Sil
  2. rujlar özellikle çok güzel...

    YanıtlaSil