I Heart Revolution Toy Factory Eyeshadow Palette İncelemesi 'Rossie'


Herkese Selam ,
En çok merak edilenlerden ve ülkemize yeni giriş yapan bu şirin ayıcıklı paletlerden elbette ilk olarak Rose gold koleksiyonuma katıldı. Bende sizin için hemen çekimlerini hazırladım ve inceleme yazısını yazmak için bilgisayarın başına oturdum. Hazırsanız bu şirin paletin içeriğine birlikte bakalım.



Öncelikle kendisi gibi tatlı bir kutuda geliyor ürün. Iheart Revolution markasına ait tüm ürünlerin ambalaj tasarımlarına bayıldığım için bu ayıcıklılar da ülkemizde Watsons online sitelerinde satışına yeni başladı. Öylesine güzel ki seride 4 rengi var. Benim ilk olarak incelemesini yapmak istediğim Rossie oldu ki ambalajından kaynaklı olarak bayıldım.


Ayıcığımla edit yaparken biraz oynadım çünkü bu yazıyı sizler pijamalarımla hazırlıyorum malum COVİD 19 :)) Aynalı ambalajından dolayı oldukça naklen yayın yapmak istemedm:) Rose gold ve bir avuç büyüklüğünde şirin bir aksesuar olarak tasarlanmış . Far paletini bitirebilseniz dahi asla atmaya kıyamayacağınızdan eminim...


Masamdaki şirin aksesuarların yanına kullanmadığım dönemde de benimle olmak için kutusundan çıktı bile :) Böylesine güzel bir paletin içerisindeki renkleri de inceleyelim istiyorum.


Toplam da kutusunda da gördüğünüz gibi 19 renk var . Renklerin isimlerininde olmasını isterdim ama maalesef yok:)  İki taraflı renklerin üst tarafında minik bir de ayna yer alıyor.Bu renklerin 11 tanesi Revolution klasik yapıdaki kremsi pigmentler gibiyken 8 tanesi de farklı renk tonlarına sahip mat renkler.. 

I heart Revolution Toy Factory İçerik Çekimi


Renklere biraz daha yakından baktığımda rose gold ambalajından dolayı olsa gerek içerisinde nüde renklerin yanında oldukça iddaalı renklerde var. Kullanım olarak evet bir miktar zorlandığımı söyleyebilirim . Çünkü en güzel renkleri kollarına ve kulaklarına ayırmışlar :)) Yinede paletin tasarımından dolayı ses etmeden yazıma devam ediyorum.


Aynası seyahatler için düşünülmüş olacak ki oldukça yine kullanışlı ayna olmasaydı yumurta paletlerde ki gibi biraz beni üzebilirdi. Pan olarak en çok kullanılacak renkleri büyük tutmalarını çok sevdim.




Palete daha da yakınlaşarak sizin için doyamadığım çekimlere devam ediyorum. Kalıcılık olarka mat renklerin pigmentasyonlarını böylesine bir paletin ışıltılı renklerin başarısına göre bir tık az buldum. Yine de aşırı başarılı ve asla tozutma yapmıyorlar. Çok güzel görüntüler oluşturmak için birebir sizi yarı yolda bırakmayacak bir palet.



 Kalıcılık konusunda ışıltılı sıkıştırılmış pigment yapısındaki renkler günboyu göz kapağınızdan uçma yapmıyor. Bozulmuyor ve karıştırma olarak oldukça başarılı . İsterseniz renkleri ıslatarak da daha başarılı sonuçlar alabiliyorsunuz. Son derece başarılı bulduğum paletin normalde satış fiyatı 99TL iken indirimde 69 TL'ye sizinle incelemek ve koleksiyonuma eklemek için almıştım.

Şimdi ise sizleri Swatchlarıyla ve yakın çekimleriyle başbaşa bırakıyorum. Fotoğraflar da ışıkla oynama vs yoktur tamamen gün ışığı altında yapılmış çekimlerdir.









 Beni en çok şaşırtan kısımdaki en iddalı renkleri sizin için ayrıca swatchlamak istedim. Bayılacaksınız eminim yaz gelsin ve o renkleri kullanayım diye aşırı sabırsızım :)

 Bol fotoğraflı rengarenk bir yazı olsun ve sizin de bu haftasonu içiniz açılsın istedim . Umarım bu yazıyı en az benim kadar yazarken aldığım keyifi sizde paylaşmışsınızdır. Sağlıkla Kalın..

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;






Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum