Innova Mask Beautenova İncelemesi

Herkese Selam , 
Sizinle bugün yıllar önce keşfettiğim ama bir türlü sonrasında bulamadığım bir ürün hikayesi ve tecrübelerimden bahsetmek istiyorum. Innova siyah nokta karşı maske.. Bu ürünle nasıl ve ne zaman tanıştım şimdi nasıl karşılaştık ve neden bu kadar çok aradım hepsi yazının devamında sizi bekliyor olacak.


Öncelikle Innova markasından biraz bahsedelim. Kimdir bu Innova ?
Kozmetik sektöründe kendisini sürekli yenileyen bir marka aslında. Dermokozmetik olarak cilt ve yüz bakım ürünlerini bulabileceğiniz ve bence benim oldukça vaadlerini yerine getiren bir marka konumunda... 
Yıllar önce İzmir'de Üniversite yaşlarında oldukça sivilceli bir dönem geçirmiştim :) Sonrasında mağazayı hatırlamıyorum ama bir cilt bakım uzmanı bu ürünü önermişti. Sizlere aşağıda aldığım ilk ürüne ait görselini ekliyorum. Yıllardır belki bir yerde yeniden bulurum umudu ile asla atmamıştım. Gözüm gibi sakladım :) Cilt bakım uzmanının söylediklerinde gece yatmadan önce minicik sivilce üzerine bırak sabah kurumuş olarak göreceksin yine de asla sivilcelerinle şakalaşma demişti :) Haklı çıktı.. Ürün fiyatı o zaman bir öğrenci bütçesine göre bence yüksekti ve denemek için düşünmeden almıştım. Ne de olsa sivilcelerimden kurtuluyordum.

 Ürün bana yaklaşık 6-7 ay ; sadece sivilcem çıkmak üzere ve ya çıktığından bir pıt kondurarak uzun bir süre gitti. Oldukça başarılı bir sonuçla karşılaştım cildim karma -kuru bu arada sadece sivilce üzerine ekledim. Normalde içeriğindeki yapı kil maskesi gibi olduğu için cildi kurutur düşüncesiyle tüm yüzüme uygulama yapmamıştım. Başardım sivilcelerim bu ürün sayesinde geçti ve izleri de zamanla yok oldu. Herkeste belki de aynı yüksek başarı sonucunu vermeyebilir. Ama benim beklentimi oldukça yüksek karşılaşmıştı.

Sonra yeniden almak istediğim de ne gittiğim mağazada bulabildim ne başka bir yerde .. Yıllar boyunca bu kurumuş tüp ambalajı kutumda sakladığıma inanabiliyor musunuz :)) Öylesine memnun kalmıştım çünkü. Ve yıllar sonra ben blog yazmaya başladım. Ürün bir PR gönderisi olarak geldiğinde aman Allahım! o olabilir miydi bu ?? Evde her yeri aradım ve sakladığım o 10 yıl önceki boş maske tüpüne ulaştım!

O'ydu! 

Öyle sevindim ki instagramdan o heyecanla sizlerle paylaşmıştım:)

 Bir kil maskesi yapar gibi burun kenarlarınıza derinlemesine temizlemek istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Ben bazen artık maske gibi bazen de sivilce ve Regl dönemlerinde sadece sivilce üzerine dokundurarak kullanıyorum.Her cilt tipi de çok rahat kullanabiliyor. Aynı zamanda ;

Cildi siyah noktalardan arındırmayı hedefler.
Genişlemiş gözenekleri sıkıştırır.
sivilceye eğilimli oluşumunu en aza indirmeye yardımcı olur.
Yorgun ciltleri canlandırır.

Tüm vaadlerini gerçekleştirdiğini içtenlikle söyleyebilirim sizlere.


İçerik bilgisini sizler için aşağıda ekliyorum.

Oldukça memnun kaldığım bu maske umarım sizin içinde bir çözüm olur. Haftada 3-4 kez uygulama yapabiliyorsunuz. 



 Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizler için .. Sağlıkla Kalın :)

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum