It's Monday Box &Le Petit Marseillais







Herkese Selam ! 
Sizlere Yaz Gelmeden Yaz esintisini getiren bir inceleme ve süpriz bir de haber ile geldim ! Harika bir işbirliği ile elime ulaşan bu şahane ürünleri hemen size de haber vermek istiyorum . Le Petit Marseillais ailesinden Güneşli Bahçeler serisi ! 


Öncelikle bu harika paket için It's Monday Box Ailesine çok teşekkür ederim . Yazıya başlamadan önce bu platformdan da biraz bahsetmek istiyorum. It's Monday Box Pazartesi sendromuna girmenizi önlemek amacıyla harika paketler hazırlıyorlar ve bu paketler oldukça uygun fiyata geliyor. Örneğin bu 4 ürün sitelerinde 26.90 TL idi ve instagramdan paylaştıkları anda tükendi bu yüzden özellikle instagramdan duyurularını takip etmenizi öneririm.


Gelelim Le Petit Marseillas ailesinin eşsiz güzelliklerine .. Yeni çıkan Güneşli Bahçeler serisi özellikle bitkiler ile muhteşem meyveleri bir araya getirerek enfes bir deneyim sunmuşlar ! Kokularını mutlaka denemelisiniz ! Beni yaz bahçelerine götüren üzerimdeki tüm negatifliği alan mükemmel kokulara sahipler..

Duş jellerinde özellikle bu markayı da tercih etme nedenim hem kokuları çok kalıcı ürünlerin hem de aşırı güzel nem veriyor cildime. Dolayısıyla markayı zaten çok seviyorum ve bu ürünler gerçekten bir kez daha aşık olmama neden oldular.


Bu serinin en güzel özelliklerinden bir tanesi çevreci bir bakış açısı ! Ambalajlar tamamen doğada çözünebilen malzemelerden yapılmış. Böylesine organik meyvelerle yola çıkan bir markanın bu ince düşünceye sahip olması da beni çok mutlu etti.


İlk denemeye başladığım Organik Karpuz ve Fesleğen ! 

Bu nasıl mükemmel bir koku duşta kesinlikle iştahımı açtığını söyleyebilirim.İçinizden keşke olsada yesek geçiriyorsunuz benim gibi çünkü bu kokuyu alıp da canınızın çekmemesi imkansız :) En sevdiğim bitkilerle en güzel yiyecekler bir araya gelmişler ! Kokusu harika !


Serinin diğer ürünü ise Organik Kan Portakalı ve Biberiye !


Birbirlerine öylesine yakışmış iki tat ki anlatamam :) Tat diyorum çünkü kesinlikle iştah açıcı bir koku bu :) 


Organik FrenK Üzümü ve Nane ! 


Naneye bayılıyorum. Ve gerçekten bu üzüm kokusuyla birleşmesi de muazzam olmuş . Duş keyfi 10 kat arttı diyebilirim :)


Ve son olarak Organik Greyfury Ve Kekik !



Hepsi birbirinden güzel gerçekten bunları denemelisiniz ! Sizlere harika bir de haberim var online olarak da bulabileceğiniz bu harika duş jelleri şuan tanışma fiyatı ile her yerde 19.90 TL ! Fırsatı kaçırmadan bakabilirsiniz. :)

Sağlıkla Kalın..


Bunlarda İlginizi Çekebilir;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com








BENZER YAZILAR

0 Yorum