Kadınlar Günü İndirim Alışverişi 'Kozmetik'

 Herkese Selam ,Öncelikle Kadınlar Gününüz kutlu olsun :) Her gün hatırlanmak dileğiyle diyerek , sizlere indirimde sahip olduğum ürünleri göstermek istiyorum. İki palet de ülkemize yeni geldiği için kendime hediye olarak sadece bu ikisini seçtim :)





İlk olarak çok sevdiğim Sevgili Başak sayesinde bu paleti araştırmıştım. O çok beklediğini söyleyince hemen geldiğini ona da haber verdim:) Gerçekten beklediği kadar varmış palet görüntü itibari ile harika duruyor. Maybelline Nudes Of New York paleti Watsons online sitesinden 49.95 'e almış bulunuyorum. Yine sağlam paketleme ile elime ulaştı.



Palet içerisinde 16 Renk bulunuyor ve bunlardan 7 Tanesi Ilıştılı diğerleri ise farklı renk tonlarındaki nude'lardan oluşan mat renkler.. Bence hem günlük hem gece hem özel gün makyajlarınız için minik ve çok kullanışlı bir palet olmuş. Ayrıca panların klasik Maybelline paletlerine göre ayrı ayrı olması çok daha sevdiğim bir görüntü oldu denemek için sabırsızım :)


Maybelline Nudes Of New York İçerik Bilgisi
Renklerine daha detaylı ve yakından bakmak isterseniz diyerek , size palete ait yakın renk görüntüsünü ekliyorum. Yapay ışık her zamanki gibi kullanılmadı tabiki:)



İndirimdeki bir diğer güzellik de bu Revolution paletlerinden Precious Stone - Rose Quartz rengi..
Paleti itiraf ediyorum ki tamamen görüntüsü ve pigmentasyonlarını bildiğim için koleksiyonuma eklemek istedim. Bu Palette fiyatı 59.95 TL ydi.
 Ambalajın tasarımı Rose simli bir paket ve yine içerisinde rose bir yansımalı alt taban yer alıyor. Yine kocaman bir ayna ve renkler tamamen nüde tonlarda .. Ortadaki tüm renkler Foil palet yazımda incelediğimiz tonlara çok benzer..  Yapı olarak da tamamen kremsi ve yine yüksek ışıltı yansıma içeren yapıdan :) 


Revolution'u Foil paletleri yapma konusunda gerçekten takdir ediyorum. Diğer Foil Palet incelemelerimi hala okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz. Ve Revolution tüm foil renklerin bulunduğu paletlerden 
 yazımı okuyarak renkler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Rose palet bence Foil yapı severler için mat renklerle birleşerek harika bir hikaye ortaya çıkarmış. 14 alt ve üst renk içerisinde hafif ışıltılı sayabileceğim 4 renk bulunuyor. Ama ortadaki 6 renk tam olarak bronz aşıklarına hitap eden yazın iddalı makyajlar çıkarabileceğiniz tonlar !

 Paletin yakın görüntüsünü sizler için aşağıda ekliyorum.



Rose QuartZ Arka Bilgi 

Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur . Benim mini indirim alışverişim bu şekildeydi :) Sevgiyle Kalın.. 

Bunlarda İlginizi Çekebilir..



BENZER YAZILAR

8 Yorum

  1. Revolution paleti indirimde stokta yakalayamadigim için üzgünüm çok güzel görünüyor güle güle kullan canim❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım büyük mart indiriminde yakalayabilirsin Canım cok teşekkürler :)

      Sil
  2. O ikinci palete göz koydum en kısa sürede bakayım ben deee🥰🥰❤

    YanıtlaSil
  3. Canııım!!! Valla ben de senden haber alınca koşup aldım hemen! Haftasonu gelsin de fotosunu çekip kullanayım diye bekliyorum Maybelline paleti. Yalnız o Rose Quartz palet ne yaaa, allahım sana geliyorum!!! Ben bunu alırım!! Swatchlarını da sabırsızlıkla bekliyorum! Güle güle kullanalım bebişiiiimmm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin sayende dikkat ettim bebegimm ! Güzel günlerde kullanalımm o Rose Quartz denemek icin bende aşırı sabırsızımm 😊 Doğru zamanı bekliyorum teşekkür ederim !!! 💋☺️

      Sil
  4. maybelline palet gerçekten de güzel görünüyor yapısına da bakmam lazım.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı çok güzel hatta tüm maybelline paletlerden daha kremsi ışıltı renkleri diyebilirim :) Teşekkürlerr !

      Sil