Loreal Paris Eye Go Wild Palet İncelemesi


Herkese Merhaba ,
Bugün çok sevilen Loreal Paris serisinin 3. paletii inceleyelim istedim.Eye Go Wild far paletini Trendyol indirim alışverişi yazımda göstermiştim sizlere. Şimdide içerik bilgisine , kalıcılık ve Swatch performanslarını inceleyelim istiyorum. Hazırsanız başlayalım.



Öncelikle serinin ilk far paletindeki gibi yine bronz bir tasarımla geliyor. Yani açıkçası Loreal Cherry My Cheri ile oldukça benzerliklere sahip ambalaj olarak. Cheri paleti merak ediyorsanız buradan inceleme yazısına ulaşabilirsiniz.

Loreal Paris Cherry My Cheri Ambalaj Tasarımı
Arşivden...



Loreal Paris Cherry My Cheri Renkler
Dış ambalaj olarak Cheri palete benziyor olsa da içinde büyük değişikliğe gidilmiş. Yani diğer palet te pan yerleri ayrımı varken bu palette tamamen birleşik keşke ayrı olsaydı demeden geçemedim :) Bu şekilde paletler kullanımda zorluklar yaşatabiliyor renklerin birbirine karışması gibi . Onun dışında panları yine aynı görüntüde :)


Renk olarak ise yine benzerlikleri olsa dahi bu palete zor bulunan 2 rengi lila ve shimmer yapılar eklenmiş. Bence oldukça Topper olarak güzel renkler . Bu renkler için aldığımı söyleyebilirim.


 Paletin içerisinde 16 farklı renk bulunuyor. Bu renkler içerisinde yapı olarak Shimmer , Satin ve Mat bitişler eklenmiş. Bu bitişlere sahip renkleri ve detayları paletin arka yüzünde görebiliyorsunuz. Önceki paletlerde arkadaki sticker altında bir yazı bölümü daha yer alıyordu bu şekilde olması daha iyi olmuş bence.

 Yine içerisinde her palette olduğu gibi ten rengi ve geçiş renkleri de eklenmesi ihmal edilmemiş. Bu paletlerin en güzel özellikleri bence her paletle hem gece hem gündüz hem de tek palet kullanarak makyajlar çıkarabiliyorsunuz. İçerisi hem yapı olarak hem de renk olarak oldukça zengin olarak tasarlanıyor.


 Spice It Up ve Caramel Renkleri paletin shimmer yani simli ve alt pigmenti düşük olan renkler . Bu renkleri başka bir renk üzerine topper olarak kullandığınızda inanılmaz güzel sonuçlar alabiliyorsunuz. Farlar diğer palette olduğu gibi bunda da bir miktar tozutma yapabiliyor. Yine de pigmentasyonları oldukça başarılı tozutma benim için yine bir sorun olmadı :) 

Kalıcılık konusunda başarılı bulduğum paletlerden 4-5 saat sonunda uçarak kaybolma yaşatmadı bana ve yine bazsız olarak kullandım. Günlük olarak makyajlarımda cok baz tercih etmiyorum ama özel bir gün ise mutlaka kullanıyorum.

Tüm renklerin Swatch detaylarını uzak ve yakın çekimler olarak ekliyorum. Satin bitişli farları ıslak kullanırsanız oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz.





 Umarım faydalı bir yazı olmuştur . Sizde yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim :) Sağlıkla Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;







Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com








BENZER YAZILAR

0 Yorum