Loreal Paris Glow Cheri İncelemesi


Herkese Merhaba !
Tüm yaz boyunca severek kullandığım stok stok üzerine yaptığım en güzel renkli ve ışıltılı nemlendirici ve kullanım alanları ile ilgili bir inceleme yapalım istedim. Hazırsanız incelemeye başlayalım.

Loreal Paris Glow Cherie Aydınlık veren nemlendiricilerin düşünce ve koleksiyon olarak harika bir ürün olduğunu söyleyerek yazıma başlamak istiyorum. Neden ?

1-Renkli bir baz 
2-Yaz ayları için ışıltılı ve tek kullanıma uygun ışıltılı bir nemlendirici
3-Mat fondötenler için kurtarıcı bir ıslaklık veren ürün
4- Doğal bir aydınlatıcı 
5-Fondoten altına ve üzerine kolay uygulama sağlayan yapısı ile pratik ...
5-Miss gibi bir karpuz kokusu..


Bu özelliklerin tamamını tek bir üründe toplanması nedeniyle favori ürünlerimin en başında geldiğini bilmenizi isterim. Çok çok güzel ve karma ciltler de çok severek kullanacaktır. Yazın Gloss makyajlar ve strobing görüntüler elde edebilirsiniz. Renk seçenekleri olarak 3 farklı renk olmasına rağmen oldukça her cilt tonuna uyabilecek bir ürün..

Yazın Medium tonunu kullansam da Light Glow ve Porcelain Renklerini de kışın favori renklerim olarak kullanıyorum.


Çok katı yapıda olmaması kolay uygulama sağlıyor ve dağıtması oldukça pratik. Fondotenlerin yapısını bozmaması nedeniyle de severek kullanacağınızı düşündüğüm ürünlerden..



Dağıtıldığında ise böylesine doğal ve içten bir yansıma sağlıyor. Kokusu bir kaç dakika içerisinde geçse de o uygulamadaki hissi gerekten mükemmel. Kısaca son damlasına kadar değerlendireceğim hatta sürekli stok yapacağım ürünlerden. Şuan Watsons sitesinde 49.90 TL ve 3 Al 2 öde kampanyası var. Ürünü almak isterseniz ; Loreal Paris Glow Cherie Linkini ekliyorum. 

Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın. Sevgiyle Kalın :)


Bunlarda Dikkatinizi Çekebilir;


BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Kesinlikle çok başarılı ürünler! Ben yazın özellikle Medium Glow'unu almıştım ki bronz baz olarak kullanabileyim. Tek başına bile tende nefis duruyor, bu yaz da kullanmaya devam edeceğim. Çok öperim bebişkom!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle benimde bu yaz yine favorim olacak kuzum ! Güzel günlerde kullanalım 😊♥️

      Sil
  2. İlk çıktığından beri bu seriyi çok beğeniyorum. Yakın zaman önce bu renkli nemlendirici elime geçti, bahar ve yaz aylarında bol bol kullanmayı düşünüyorum ❤️ Eline sağlık Merve'cim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Benimm seveceğinden eminim. Güzel günlerde kullanalım! ♥️

      Sil
  3. 2 açık renk çok güzel yaza doğru alayım ben onları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveceğini düşünüyorum canım ! Güzel günlerde kullan şimdiden :)

      Sil