Makyaj Fırçası Alışverişim_Cosmovera



Herkese Merhaba !
İnstagram üzerinden haftasonu yaptığım alışverişte makyaj fırçası koleksiyonuma yeni katılan bu fırçalardan bahsedince sizlerden çok fazla msj geldi :) Cosmovera mağazalarından yaptığım bu alışverişin detaylarını ve almak isteyenlere özel açtıkları online satışı duyurmak için hemen bilgisayar başına geçtim :) Uzun bir yazı olacak çayınızı , kahvenizi alarak gelin :)
Hazırsanız inceleyelim :)
Fırçalara olan aşkımı ve koleksiyonumu beni instagramdan takip ediyorsanız mutlaka görmüşsünüzdür . Yeni bir tasarım olsun , şirin böyle bir tasarım olsun hemen almak istiyorum. Rengine karar veremeyince de hepsi benimle eve geldi :) Fiyatı 10 fırçaya göre oldukça uygundu .

Konya'da yaşayanlar için mağazadan alabileceğiniz gibi sizden çok fazla msj gelince çok nazik bir davranış göstererek sizin için online alışveriş için de eklediler :) Yazının ilerleyen kısmında fırçaların hem kullanım detaylarını hem de daha detaylı incelemelerini görebilirsiniz :)


Öncelikle makyaj fırçalarının her birinin çantası olması büyük avantaj, özellikle seyahatlerinizde fırçalarınzı kullandıktan sonra bu şeffaf ve su geçirmez çanta içerisinde muhafaza edebilirsiniz.
Renklerinin ve çantalarındaki simli görüntülerinin güzelliği gerçekten çok şık ..

Fırçaları kullanmadan önce kesin ön yıkamadan geçiriyorum. Kokusuz ve kıl dökmesi hiç olmadığı için oldukça kullanışlı buldum. Ayrıca sap kısımları plastik olduğu içinde atma - bozulma - çıkma gibi ahşap fırçalarda yaşanılan sorunları bunlarda yaşamıyorsunuz :) 


3 Farklı tasarım da bulunuyor. Pembe , Mor ve Grili bu tasarımlarda favorilerim ilk olarak pembiş sonrada mor oldu :) Yinede koleksiyonda bulunması için Gri de benimleydi :)



Fırçaları Cosmovera Mağazaları olmayan şehirler için online sitelerine eklemelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum Cosmovera ailesine :) Sizin için de güzel bir indirim kaptım değerlendirmek isterseniz normalde 44.90 TL ama isteyen takipçilerim 39.90 TL hem mağazalarından hem de buraya tıklayarak online sitelerinden güvenilir bir şekilde alabilirler :)  10 tane ve çok kullanışlı bir set için bence fazlasıyla uygundu fiyatı :)


Fırçaların kullanım detayları en merak edilen konu olduğu için size 'kendi' kullandığım şekilde yazmak istedim. Umarım faydalı olur sizler için :)



Sizi dolu dolu görsellerle başbaşa bıraktım ama çekmelere doyamadım. Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizler için :) Sevgiyle Kalın..

Bunlarda ilginizi çekebilir;





BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Çantasıyla beni yakaladı desem yalan olmaz :))) Fırçaların kalitesi de iyi duruyor ve kullanışlı setler olmuş. İncelemeye gidiyorum şimdi siteyi :) Güle güle kullan Merve'ciim, çok öperim!!!

    YanıtlaSil
  2. Çok hoşlar ışık ışıl güle güle kullan canim:)♡♡

    YanıtlaSil