Mara Kraliçe Serisi Victoria / Bronz Parçacıklı Oje


Merhaba !
Sizlere Mara Kraliçe serisinden Victoria ile kolay bir nail art yapımı anlatmaya geldim . renk ve tarz olarak bir kaç parmakta özellikle yüzük parmağındaki bu görüntüleri çok seviyorum . Neredeyse tüm açık ojelerimle de bu sekilde minik detaylarla farklılıklar yakalıyorum.


 Huncalife Lila rengi oje (ismi Lila bence de pembe bu renk ) tüm tırnaklarıma geçtiktan sonra kurumasını bekledim. Ve üzerine 2 kat Mara Kraliçe serisinden Victoria rengini uyguladım. 
Aslında tek katta da bu görüntüyü alabiliyorsunuz fakat hem kalıcılık hem de uygulamadaki görüntü açısından yoğun ojeleri sevdiğim için 2 kat da bu ojeden geçtim.
Mara Kraliçe Serisi Victoria Oje 
 Sonuç bu şekilde oldu ve bence bu ojeler çok başarılı. Tek katta altında bir baz renk yok ise şeffaf olacaktır. Parçacık görüntüsünü diğer tırnaklarınızla bütünleştirmek için mutlaka kullandığınız rengin baz olmasını öneririm. 
Kalıcılık konusunda çok rahat silmezseniz 10 güne kadar çıkıyor özellikle sahil kenarında tüm tırnaklarıma uygulamasını seviyorum hem ışıl ışıl hem asla çıkmıyor ve soyulmuyor.



Fırça ucunun ince olması da kolay uygulama sağlıyor . İçerisindeki aliminyum folyo gibi görünen parçacıkların dağılımı çok homojen bir yerden alıp sürmenize gerek yok :)



 Daha fazla oje incelemesi yazısı için Tırnak Bakımı kategorisini takip edebilirsiniz. Sevgiyle Kalın :)

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com






BENZER YAZILAR

0 Yorum