Missha Modern Shadow 06-Rose Corsage Tekli Far

Missha Modern Shadow 06-Rose Corsage Tekli Far
Missha Modern Shadow 06-Rose Corsage Tekli Far
Merhaba !
Yakın zamanda bir pr gönderisi olarak gelen Missha Modern Shadow renklerinden 06-Rose Corsage rengini size göstermek istedim. Hem tasarım olarak hem renk olarak tamamen ben olan bu minik ürünü birlikte göz atalım.


Missha Modern Shadow 06-Rose Corsage Tekli Far
Ve Pr kitinde yer alan Hassas Ciltler için Peeling yazımı hala okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz . Çok beğendiğim bir peeling yapısı var mutlaka göz atın derim :) 


Tasarım olarak bronz renklere zaten bayılıyorum ama bu ürünün tasarımında bronz bir ambalajdan daha ötesi var. Rengin güzelliği ve üzerinde kusursuz desene bakar mısınız ?! Kesinlikle çok asil ve bana kendimi çok özel hissettiren bir ürün. Dokunmadan önce uzun bir süre bakıştığımızı söylemeliyim :)


İsmi Rose Corsage yani Gül Buketi ! Kesinlikle çok anlamlı bir isme sahip.
Kremsi ve homojen pigment dağılımı ile çok basit bir uygulama gerektiriyor. Dakikalarca makyajla uğraşmak istemeyenler için şahane bir ürün. Çok kremsi ve tek renk makyaj bile yapmış olsanız katlanma bölgesinde dağıttığınızda sanki farklı ton bir far kullanmış ve uğraşılmış görüntüsü veriyor. Kalıcılık konusunda da 5-6 saat boyunca göz kapaklarımda bozulma veya çizgilere dolma gözlemlemedim. 
Missha Modern Shadow farlarında toplam 17 renk var ve hepsi birbirinden güzel. Sizin İçin 06-Rose Corsage rengini daha yakından bırakıyorum. Aşağıda swatchlarını görebilirsiniz. Ayrıca Swatchlarını yaparken çok endişendim bu harika desen bozulma korkusu ile. Bu konuda çok hassas olduğumu sizler biliyorsunuz. Ama Swatchlarını yaparken üzerindeki pigmentlerden ve ışıltılardan hiç bişey kaybetmedi ! Yani ışıltıları gerçekten homojen bir dağılım gösteriyor yani sadece üzerinde kalan ve sürünce uçup gidenlerden kesinlikle değil! 
Ve incelemek isterseniz sitesi için size link bırakıyorum.

Renk Kesinlikle kusursuz bir bronz ! Koleksiyonum en özel parçası oldu ! 





Seriye ait diğer renklerin görüntülerini de sizin için sitelerinden ekliyorum. 

MISSHA Modern Shadow

Rengine kesinlikle bayıldım! Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sağlıkla kalın:) 

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

2 Yorum