MISSHA Super Aqua Mild Peeling Gel İncelemesi


Herkese Merhaba !
Bugün Sizlere son haftanın favorisi olan Missha Super Aqua Mild Peeling Jele ait mucizelerle geldim. Hassas bir cilde sahip olmam nedeniyle son zamanlarda çok severek kullandığım bu peeling jeli gelin birlikte inceleyelim.


Öncelikle ürün Pr gönderisi olarak geldi ve gelmeden önce cilt tipim , hassasiyetim sorulduğu için öylesine bir ürün gönderimi olmadığı için markanın ilgisine teşekkür etmek istiyorum. Görüşlerim tamamen objektif olacaktır her zamanki gibi bunu da yine eklemek isterim.

Koreliler bu işi biliyor diyerek kendi peeling serüvenimi anlatmak istiyorum :)  Hassas ciltli olmam nedeniyle Peeling çok fazla tercih ettiğim bir işlem olmuyordu. Çünkü zaman zaman kızarmalar , sivilceler vs her zaman korkutmuştur beni. Bu yüzden ürünün cildimde bu soruna neden olmaması beni çok fazla sevindirdi..

Seriye ait 3 farklı ürün bulunuyor. Yani cil tipinize göre Super Aqua Mild Jellerden bir tanesini seçerek deneyebilirsiniz. 
Bu 3 üründeki peeling yoğunlukları hassasiyetinize göre azalma gösteriyor . Bendeki hassas ciltler için olan Orta tonlu bir Süper Aqua Mild Peeling Jel..


Gelelim nasıl kullanılır kısmına...

Cildinize kuru iken uygulayacağınız bu jel formdaki ürünü dairesel hareketlerle masaj ve yüzünüze normal bir jel uygularcasına sürüyorsunuz. Jel formdaki ürün içerisindeki maddeler ile bir miktar katılaşarak hafif bir peeling formuna dönüşüyor. Bu da size yüzünüzü çizmeden , kızartmadan peeling uygulaması sunuyor. Sonra bir miktar bu şekilde uygulama yaptıktan sonra yıkıyorsunuz . Hepsi bu :) Cildinizdeki arınmışlık hissi , gerçekte dokunduğunuzda veya makyaj yaptığınızdaki pürüzsüzlük ile birleştiğinde bu ürüne aşık olacağınızdan eminim..



İçerik olarak doğal olmasının yanı sıra cildinize peeling yaparken aynı zamanda nemlendirmesi de oldukça güzel..
Hyalüronik asit ve propolis cildinize ihtiyaç duyduğu nemi kazandırırken aynı zamanda nem kaybını engelleyerek aslında ertesi gün yapacağınız makyajında cildinizde daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Cildinizde anında etkisini gördüğüm için beni çok fazla memnun eden bir ürün oldu..

Peki Kimler Kullanmalı bu ürünü ? 

''- Cildinde makyajın düzgün durmamasından rahatsız olanlar.

- Cildinin tahriş olmasından korktuğu için peeling ürünleri kullanmayanlar.

- Cildinde anında peeling efekti görmek isteyenler.

- Pürüzlü cildinin yumuşak ve pürüzsüz olmasını isteyenler.''

Kullanabilecek kişiler Missha Resmi sitesinde böyle açıklanmış. Açıkçası her maddenin altına bende isim yazdırabilirim :) Çünkü sonuç hepsinde HARİKA..



Ürün yukarıda anlattığım gibi oldukça şeffaf ve jel bir yapıya sahip. İlk olarak elimde denedim ve sonra etkisini ve o çıkan ölü deriyi gördüğüm için hemen koştum yüzümde de denemeye başladım. Haftada 1-2 kez kullanıma uygun bir ürün.. 


Çıkan sonuç gerçekten MUTLULUK VERİCİ..


Sizlerde ürünü merak eder ve incelemek isterseniz diye Missha Super Aqua Mild Peeling Gel Linkini ekliyorum. Online sitesinde şuan güncel fiyatı 144 TL üye olduğunuzda da ciddi bir indirime giriyor şuan .. 

Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın :) 


Bunlarda İlginizi Çekebilir;



BENZER YAZILAR

0 Yorum