Nascita Stiletto Makyaj Fırça Serisi İnceleme


Herkese Merhaba ,
Bugün biraz içimiz açılsın diyerek sizinle Nascita markasının bu şık tasarımlara sahip Stiletto serisini inceleyelim istiyorum. Oldukça kullanışlı ve asil görünen bu fırçalara biraz daha yakından bakalım.


Seriyi ilk olarak aydınlatıcı fırçasının ne kadar kullanışlı olduğunu duyarak denemeye karar vermiştim. Açıkçası tasarım olarak oldukça beni çeken ürünlerdi ama yelpaze fırça yerine seyrek bir karıştırma fırçasını andıran aydınlatıcı fırçası sanırım ilk olarak Nascita markasında hayatımıza girdi. 
Bu sayede denemeye başladıpım fırçaların tamamını deneyerek size yazmak istedim.

İlk olarak fırçaların tasarımlarından bahsetmek istiyorum. Gold ve geometrik köşelere sahip olan bu fırçaların sap kısımlarınınsert plastik olması aslında yıkmaya karşı uzun süreli koruma sağlıyor. Tahta fırçalar gibi ıslandıkları şişme ve çatlama sorunları olmadığı için oldukça uzun ömürlü.

Yıkama demişken yıkamalar da kıl döker mi endişesi taşıyordum . Ve renginin de silinmesi tabiki.. 
Hiç birini yaşatmadılar açıkçası renklerinde bir akma bile olmadı çok başarılı buldum. Kılları tamamen sentetik ama öyle naylon sentetiklerden değil oldukça kaliteli ve ince yumuşak yapıya sahip.


Seride 5 adet fırça yer alıyor. Bunları daha yakından inceleyelim;

1.Stiletto Allık ve Pudra Fırçası ;


Fırçanın ucuna doğru incelen yoğun yapısı sayesinde her bölgenize rahatça pudra uygulaması yapabiliyorsunuz. Allık ise incelen kısmı sayesinde kontrollü bir uygulama sağlıyor.Ve benim için oldukça harika bir bronzer fırçası da aynı zamanda . Uygulaması ve dağıtması çok başarılı !

2.Stiletto Aydınlatıcı Fırçası
Aslında seride ilk denediğim fırça ve oldukça başarılı bulduğum bir fırça yapısına sahip. İncecik ve seyrek kılları tam olarak aydınlatıcı bölgesine çok rahat oturuyor ve toz ürünleri uygulama konusunda çok çok başarılı. Özellikle pigment alamadığınız aydınlatıcılar için denemenizi tavsiye ederim yedeklemem gereken bir fırça!


 3.Stiletto Açılı Kontur Fırçası ;
 Evet ,Çok başarılı ,şahane bir kontur fırçası :) Ama benim için aynı zamanda başarılı bir de fondoten fırçası ! Bu yüzden yedeklediklerim arasında açılı fırçası sayesinde tam olarak elmacık kemiği ve kontur bölgesinin alt hizasına cok rahat oturuyor . Özellikle krem kontur ürünlerini kullanıyorsanız çok seveceğinizden eminim.


 4.Stiletto Açılı Kontur Fırçası;
Asıl olması gereken kontur fırçası :) Yani ben üstteki ile de çok rahat fondöten uyguluyorum ama bu fırça sayesinde fondöten sürerken fırça izi kalmıyor oldukça tok yapılı ve başarılı bir fırça .. Diğer ürünle çok akışkan fondötenlerinizi uygulayamazsınız bu yüzden isminin hakkını veren bir yapıda.

 5.Stiletto Kapatıcı Fırçası ;
Kendisinin yakın çekimini yapmayı unutmuştum :)) Bu yüzden kısaca bahsetmek istiyorum. Kendisi kedi dili fırça görüntüsünde kapatıcı uygulamak için kullanmıyorum ama oldukça güzel baz fırçası .
Hatta çok güzel fondöteni elinizle dağıtmaya gerek kalmadan bırakmanızı sağlayan bir fırça aynı zamanda . Bazen de maske için kullanıyorum yani asla çöp fırça değil:)


Sizin için fırçaları tek tek kısaca incelemek istedim umarım faydalı olmuştur . Oldukça kaliteli ve indirim zamanı kendi sitesinden 15-25 TL arasına alabilirsiniz. Bakmanız için linkini ekliyorum :) 


 Sağlıkla Kalın..



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Aydinlatici fircasini cok merak ediyordum mutlaka almak istediklerimden, bir de pro serisinde olan var. Ikisi arasi gitgellerdeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende onu çok merak ediyordum kuzum az önce Kozmela indiriminde denemek istedim Pro serisini geldiğinde inceleriz :)

      Sil