Neutrogena Zerdeçallı Cilt Bakım Serisi


Herkese Merhaba ,
Beni çok heyecanlandıran bir seri hakkında fikirlerim yaklaşık 1 aylık kullanım sonucu oturmuş bulunuyor. Merak ettiğiniz ve indirimler de başladığı için sizinle paylaşmak istiyorum. Yeni Neutrogena Zerdeçallı Cilt Bakım Serisini birlikte inceleyelim.


Neutrogena Zerdeçallı Seri Kullanıcı Yorumları

Zerdeçal Yüzyıllardır  antioksidan içeriği ile bilinen bir baharat türüdür. Gerek vücuda besinler ile alımı gerekse maske tariflerinde evde bakım ürünlerinde çokça kullanılan bir malzemedir. Cildi yatıştırır , farklı bir parlaklık verir. Bizim bakım rutinimizde yer alması Uzak doğuda kadınların sürekli maskelerinde bu parlaklık veren sarı baharatı kullanmalarından dolayı girmiştir. Böylesine mucizevi bir baharatla birleşen Neutrogena Zerdeçallı Bakım Ürünlerinin de vaadleri arasında yukarda saydığım özelliklerin yanında cildi tamamen kirden arındırması ve sivilceye meyilli ciltler için doğal bir bakım sunması da yer alıyor .
Seri içerisinde 4 farklı ürün bulunuyor bunlar ;

1. Neutrogena Zerdeçallı Yüz Temizleme Köpüğü
2. Neutrogena Zerdaçallı Yüz Yıkama Jeli 
3. Neutrogena Zerdeçallı Yüz Nemlendirici (Yağsız)
4. Neutrogena Zerdeçallı Ferahlatıcı Yüz Spreyi 

Neutrogena Zerdeçallı Seri Kullananlar
Ürünlere sırasıyla bakalım birlikte ;

1. Neutrogena Zerdeçallı Yüz Temizleme Köpüğü

Yüz temizleme köpüklerini sevdiğimi biliyorsunuz benim için hem pratik oluyorlar hem de makyajımı öncesinde silerek çıkardığım için etkili bir temizleme sunuyorlar. Bu üründe yine köpük çıkaran bir şişe içerisinde , sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez cildimi bu ürünle makyajı temizledikten sonra yıkıyorum. Bunu bazen hafif makyaj yaptığımda tek başına kullanarak da etkili bir sonuç alıyorum. Nemini kaybetmiş bir cilde sahipseniz , sivilcelenme yapmadan güzel temizliyor ve hassas ciltler de kullanabiliyor. Mineral yağ içermeyen bir seri olduğunu da belirtmek isterim.

Neutrogena Zerdeçallı Yüz Temizleme Köpüğü
Merak edenler için içerik bilgisini aşağıda ekliyor olacağım.

2. Neutrogena Zerdeçallı Yüz Yıkama Jeli 

Özellikle akşam makyajımı çıkardıktn sonra kullandığım bu ürünü köpüğünden önce makyajın kalan izlerini derinlemesine temizlemesi için kullanıyorum. İkisinden birisini tercihe göre kullanabileceğiniz gibi ben çoğu zaman günde bir kez gece bu ürünle cildimi yıkayarak temizlemiş oluyorum. Mineral yağ, Sülfat ve silikon içermediği için gözeneklerinizi tıkamadan derinlemesine kirden arındırmış oluyor. Hassas ve sivilceye meyilli ciltler için mucizevi bir içerik diyebilirim.
Neutrogena Zerdaçallı Yüz Yıkama Jeli 


Aynı zamanda arkasında yazdığı gibi direkt makyajımı cıkarmak icin de kullandım. Böyle bir temizleme jeli ile ilk kez tüm cildimi bir pamuk yardımı ile sildim ve sonrasında duruladım . Oldukça başarılı bir makyaj çıkarıcı olduğunu da söylemek istiyorum. İçerik bilgisini aşağıda ekliyorum.

3. Neutrogena Zerdeçallı Nemlendirici Krem ( Yağsız Formül)

Neutrogena Zerdeçallı Nemlendirici Krem ( Yağsız Formül)
Yine sivilceye meyilli ciltlerin çok seveceği içerisinde yağ bulundurmayan ve etkili bir nemlendirme sunan yüz bakım kremi .. Bu ürünü de  günlük olarak sabah cilt temizliğimi yaptıktan sonra cildimi ilk nemlendirme olarak uyguluyorum. Yağsız formülü oldukça başarılı bir sonuç çıkarıyor. Ürün 75ml ve tüp yapıda olduğu için çantaya atma ve taşıma konusunda pratik :)

İçerik bilgisini ekliyorum.

4.Neutrogena Zerdeçallı Yüz Ferahlatıcı Sprey 

Ve gelelim son ürün çantamın kahramanı.. Özellikle yazın yüz ferahlatıcı spreyleri çok seviyorum. Bu ürünü de makyajın kalıcılığını arttırmak için değil de gün içerisinde oluşan pudralı görüntüyü almak ve bazen de cildimi nemlendirip rahatlatmak amacıyla yanımda taşıyorum. Gerçekten çok başarılı şeffaf ve püskürtme spreyi oldukça başarılı olduğu için gün içerisinde makyaj üzerinde kullanmakta asla sorun yaşamıyorum.
Neutrogena Zerdeçallı Yüz Ferahlatıcı Sprey 
Kısaca içerisinde mineral yağ , sülfat vb zararlı içerikler bulundurmayan Neutrogena Zerdeçallı Cilt bakım serisinden oldukça memnun kaldım. Sizinde severek kullanacağınızı düşünüyorum.

Umarım merak ettiğiniz serideki cevaplarınızı bu yazı içerisinde bulmuşsunuzdur. İnstagramda tüm seriyi 3 kişiye göndereceğimiz Cosmovera çekilişi de sonlanmıştır . Bilginiz olsun :) 



Daha fazlası için Cilt Bakımı Kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum