Nyx Powder Puff Lippie İncelemesi 'Will Power'


Sizlere bir süredir kullandığım NYX Powder Puff Lippie rujlarından bahsetmek istiyorum. Bir projeden kazanarak hediye olarak gönderilen bu ruju geldiği günden beri elimden düşürmüyorum. Ve diğer rujlardan oldukça farklı bir tasarımı olduğu için sizinle elimdei rengini paylaşmak istedim. Hazırsanız inceleyelim.




Öncelikle alıştığınız tüm rujları kenara bırakmanızı öneririm :) Çünkü bu ne likit yapıda ne de stick yapıda bir ruj. Tamamen sünger aplikatöründen incecik gelen bir pigmentle dudaklarınıza renk veren hatta bunu dokusuz bir şekilde gerçekleştiren ruj :) Yani sürerken rengi değişene kadar dudaklarınızdaki varlığını anlayamıyorsunuz sadece renk değişiminde anlayabilirsiniz. Oldukça hafif ve yok hissi var :) 

Bu yok hissine karşı ise oldukça kalıcı bir ruj olduğunu söylemek mümkün asla silinmiyor siz istemedikçe . Bu anlamda gerçekten aşırı güzel bir lippie diyebilirim. Tüplü bir yapıda tasarıma sahip bu beni ilk başlarda alışık olmadığım bir durum olduğu için zorladı ama sonra çok rahat alıştım. Diğer renklerini indirimlerde stokta bulamıyorum ama bulduğum an koleksiyonunu yapacağımdan eminim .

İndirim zamanlarındaki fiyatını göz önüne alırsak sonuna kadar hakeden bir ruj. Ayrıca yaklaşık 3 aydır benimle ve sürekli kullanmama rağmen bitmesini geçtim azalma sorunu bile yaşamadım hala ilk günkü kadar rahat sürebiliyorum.



Bendeki rengi Will Power rengi.. Gül kurusu ve kış aylarına oldukça yakışan bir ruj diyebilirim.Diğer renklerini Nyx markasının kendi sitesinden ekliyorum. %50 lik bazı zaman zaman kampanyalarını denk getirirseniz çok daha iyi olur çünkü linki eklerken baktım da her ürün gibi buna da biraz zam gelmiş :)) 

Swatch çekimini sizin için günışığında ve yapay ışık kullanmadan ekliyorum.Sizlerden bu rujları kullananlar var ise yorumlarınızı ayrıca kullandığınız renkleri benimle paylaşırsanız sevinirim.

Umarım keyifli bir yazı olmuştur sizin için. Sevgiyle Kalın..

Bunlarda dikkatinizi çekebilir;


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum