Paris'in Trend Ürünleri İncelemesi 'Loreal Paris'

Paris'in Trend Ürünleri İncelemesi 'Loreal Paris'

Herkese Merhaba ,
Sizinle bugün Loreal Paris Markasına ait Paris'in en trend ürünlerini hangileriymiş ? Kısaca Favorilerim arasına giren ve geçen seneden bu zamana kadar da her daim favorim olmayı başaran ürünlerden bahsetmek istiyorum. Bol incelemeli ve swatchlarla bir yazı olacak şimdiden keyifle okumanızı dilerim :)

Loreal Paris Modern Makyaj Koleksiyonunda bulunan ürünler Watsons Mağazalarında ve online sitesinde 29 Mart'a kadar 3 al 2 öde Kampanyası ile sadece 49.90 TL olarak satışa sunulmuş. Bu kampanya dahilinde merak ettiğiniz ürünler var ise değerlendirmenizi öneririm :) 

Benim de yeni denediğim ve bayıldığım gerek yapısı olsun gerek dağılması gerekse kalıcılık ve pigmentasyon konusunda oldukça başarılı olan bu Tekli Farlarından Başlayalım istiyorum. Koleksiyon içerisinde en trend tonların bulunduğunu söylemek isterim yelpaze oldukça geniş bir ürün koleksiyonu .. Satin, Mat, Simli Ve Metalic Olmak üzere 4 farklı bitişe sahip tekli farlar bulunuyor. Özellikle yaz için hazırlık yapmak isteyenler bu ıslak görünümlü farlara özellikle baksınlar derim. Elimdeki renk ise 'Stunner' rengi ..

Paris'in Trend Ürünleri İncelemesi 'Loreal Paris'

Oldukça ıslak görüntüye sahip bu farın rengi inanılmaz güzel bir toz pembe diyebilirim. Göz kapağınızda satin bitişinden dolayı ıslak ama bir o kadar da sade görüntüsüyle harika bir far .. Renk ve yapı olarak çok çok beğendiğim için mutlaka diğer renklerine bakmak istiyorum. 

Loreal Paris Stunner Tekli Far
Stunner Far Yapısına Ait Günışığı Çekimi

Etkili bir far uygulamasından sonra 2. adım olarak bence en iddaalı gözlerin birinci anahtarı simsiyah akmayan bir liner.. Akmaması çok önemli bu tür göz kalemlerinde bir kaç saat sonra da ilk yaptığınız andaki görüntünün kalması daha etkili bir bakış için ön şart! 
Peki bunu ne ile sağlarsınız ? Denediğimde inanamadığım Loreal Paris Le Liner Signature (Kalıcı Göz Kalemi ) İle !

Loreal Paris Liner Kalem

Gerçekten kolumdaki Swatchı bile silerken öyle zor çıktı ki :) Oldukça kalıcı ve siz istemedikçe asla bulaşma , akma yapmayacağından olduğu yerde 24 saat iddasını karşılayan bir göz kalemi ! Yoğun ve simsiyah kömür renginden olması alt ve üst kirpik dipleri için ideal, isterseniz sadece göz kenarlarını çerçeveleyin isterseniz sürdükten sonra dağıtarak smokey makyajlar elde edin . Her anlamda çok başarılı bir ürün..  Suya ve terlemeye karşı oldukça dayanıklı :) 

Loreal Paris Liner Kalem

Loreal Paris Liner Kalem
Le Liner Signature Black Rengi Günışığında Çekimi
Gelelim 3. adım olarak kaşları belirginleştirme işlemine .. Kaşlar karşıdaki insanın sizin tavrınızı anlamakta ve yüz şeklinizdeki ilk dikkat ettiği bölümdür. Yani yapay durmaması ve doğal bir bitişle sizin yüz şeklinize en uyumlu şekillere sahip olması oldukça önemli bir adım. Ve bence makyajın da en önemli adımı. Bir makyajı bambaşka bir hale dönüştüren bölümdür kaşlar...


Loreal Paris Kaş Kalemi

Bu yüzden Yeni Skinny Definer Kaş Kalemi size kendi kaş görüntünüzü taklit ederek en güzel ve doğal uygulamayı sunuyor. İncecik ucu sayesinde en yakınızdan bile anlaşılmayacak kadar doğal kıl tekniğinizi uygulayabilirsiniz. Boşluk olan kaş yerlerinizi pigmentli bir şekilde doldurur. İsterseniz kat kat daha kalın bir görüntüde elde edebilirsiniz.

Loreal Paris Kaş Kalemi
Bendeki Rengi Ebony ..
Skinny Definer Kaş Kalemi Çizilmiş Çekimi
Veee evet ! Etkili bakışların son adımı elbette simsiyah hacimli kirpikler.. Ne kadar güzel makyaj yaparsanız yapın kirpiklerinizi de etkili ve uzun göstermeniz sizin daha etkileyici bakışlara sahip olmanızın kuralları arasındadır. Bu yüzden Volumıssıme Extra - Black Maskara sayesinde normal maskaralara göre daha siyah ve tek tek ayrılmış kirpik görüntüsünü elde edebilirsiniz. Topaklanmya karşı dayanıklı olması sayesinde 3 kat çok rahat bir şekilde uygulama yaptım. Öncesinde kirpik kıvırıcı ile desteklerseniz daha da kıvrımlı,uzun ve siyah kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Loreal Paris Maskara Yorumu

Klasik Kıl Fırça yapısında olmasına rağmen içeriğindeki mini kıllar kirpiklerinizi dipten kavrayarak yükseltiyor. Bu anlamda maskaranın simsiyah oluşunu çok sevdim.

Loreal Paris Maskara Yorumu

Ve son olarak benim göz bebeğim Loreal Glow Cherie Renki aydınlık görüntü veren nemlendiriciye ! Etkili bir göz makyajınızı en güzel taçlandırabileceğiniz adım cilt makyajınızın da oldukça sağlıklı ve doğal görünmesi .. Bence en güzel ve eğlenceli adım da bu :) Loreal Glow Cheri'ler hakkında renginizi bulmak , Swatchlarını incelemek ve kullanım hakkında daha detaylı bilgi için diğer Loreal Glow Cherie İncelemesi yazıma gidebilirsiniz :) 

Loreal Paris Glow Cherie Renkleri

Sizlere tamamınına ait Swatchları aşağıda ekliyorum. 



Umarım Faydalı bir yazı olmuştur sizin için de ..Diğer Loreal Paris'e ait yazılarımı buradan okuyabilirsiniz.
 Sevgiyle Kalın :) 


Bunlarda İlginizi Çekebilir;



BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Farı ve yapısını ben de çok sevmiştim; bende farklı bir rengi var. Göz kalemi ise daha önce dikkatimi çekmemiş, mutlaka bakacağım. Glow Cherie zaten bebeğimiz! Burada benim anlaşamadığım tek ürün maskarasıydı, bende pek etki etmedi ama seven çok. Güle güle kullan hepsini şekercim, çok öperim!!!

    YanıtlaSil