Physicians Formula Butter Bronzer İncelemesi


Herkese Selam ,
Sanırım Yeryüzünde kalan tek Butter Bronzer deneyen insan olarak kaldım :) Geç denedim ama herkesin neden bu bronzerla aşk yaşadığını bir de benden dinleyin istedim :) Hazırsanız başlayalım..




Geçtiğimiz hafta Güzellikçok Sitesindeki Alışverişimden bahsetmiştim sizlere.. Alışverişimin yıldız parçalarından iki tanesi bu ürünler. Bronzer renklerine karar veremediğim için LIGHT BRONZER- BRONZER renklerini aynı anda alarak sorunu çözdüm :) Sanırım tanesi 30 TL civarına indirime girmişti.



Kokuları ve yapısı öylesine güzel ki size nasıl anlatayım bilemiyorum :) İNANILMAZ doğal ve sanki hiç bir şey sürmemişçesine de pürüzsüz bırakıyor cildinizi ve ona rağmen oldukça gösterişli! Kokuları açtığınız anda bile Hindistan cevizi sarıyor etrafı en çok kokusuna sonra yapılarına bayıldım :)

İki renk tercih etme nedenim ilk kullanacağım için bir tanesi herkesin favorisi olan Bronzer rengi olsun istedim diğerini de koyu olabilir düşüncesiyle light tercih ettim ama bence ikisi de yaz kış tenimle uyumlu oldu yedeklemiş gibi oldum :)


İçerisinde arka bölümde böyle bir aynalı ve plastik aparat koyacağınız yer var. Fakat bu aparatı kullanmadığım için açıkçası arka taraf kapalı olacak :)







Tamamen doğal içerikli olmasından bahsetmiyorum artık sanırım herkes bunu biliyor :) Aşağıda sizin için farklı ışıklara ait günışığı çekimlerini ekliyorum.


Butter Bronzer Gölge de Görüntüsü


Butter Bronzer Gün Işığı Görüntüsü


Umarım sevdiğiniz ve fikir veren bir yazı olmuştur :) Sevgiyle Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;


BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Bunları ben de ilk fırsatta almayı düşünüyorum güzelliğim♡♡:)

    YanıtlaSil
  2. Ben bronzer rengini bitirmek üzereyim ve gerçekten aşırı derecede güzel bir ürün. Çok doğal duruyor ve ciltte gerçekten belli olmuyor. Arkasındaki aparatı ben de hiç kullanamadım, ama çok şart da değil zaten. Güle güle kullan canım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım geldiğinden beri benimde elimden düşmüyor :)

      Sil