Revolution Flawless 4 Göz Paleti İncelemesi


Herkese Yeniden Merhaba ,
Far paleti inceleme dosyasına elimdeki Revolution paletlerden devam edelim istiyorum. Geçen sene çıkan ve 1-2-3-4 serileri arasında en çok ilgi gören Flawless paletlerden serinin 4. ve en kızıl tonlarının bulunduğu paleti inceleyelim birlikte.



Bir Galaxy Eskizi olarak kızıları ne çok sevdiğim sanırım 3 yıldır bizimle olanlar anlamıştır. Çıkan her kızıl paleti denemeye çalışıyorum çünkü benim için zor bir renk kızıllı bordolu sıcak renkler. Kızıl aldığınız far bordo çıkabilir veya bambaşka pembe alt tonlu çıkabilir bu yüzden özellikle sıcak tonlardaki paletleri kullanmayı daha çok seviyorum.

Revolution Flawless 4 palet de içerisinde ışıltılı ve mat olarak açıktan koyuya sıcak renkleri içeren bir palet. Renk hikayesine bakıldığında oldukça etkileyici görünüyor ve panların minik olmasından dolayı farklı bir çok renk bulunuyor içerisinde.

Revolution Flawless 4 Eyeshadow Palette
Revolution Flawless 4 paletine daha yakından bakalım . 32 farklı renkten oluşan palet içerisinde satin ışıltılı bitişler ve mat bitişlere sahip farlar bulunuyor. Geçiş renginden ,sabitlemeye özellikle gündüzü geceye taşıyacak koyu renkler de palete eklenmiş. Paletle makyaj yapmak istediğinizde geçiş ve başka ihtiyaçlar için farklı bir palete geçmenize gerek yok oldukça kullanışlı bu anlamda.

Revolution Flawless 4 Eyeshadow Palette
İçerisinde sol tarafta daha pembe tonlara sahip renkler varken sağ tarafında kahve daha günlük renkler yer alıyor. Paletin en güzel özelliği ise mükemmel ve etkileyici Smokey Eye makyajlar çıkarabilmeniz... 14 renk Işıltılı , 18 renk mat far yer alıyor.

Paletin içeriğini merak edenler için aşağıda ekliyorum.. Maalesef ki Revolution paletlerindeki Paraben içeriğinde mevcut yine de çok palet içerisinde dönüşümlü kullanılabiliyor :)

Her renge ait bir isim bulunuyor bunu üzerine yazmak yerine şeffaf koruyucu üzerinde yazarak tercih etmişler :)
Revolution Flawless 4 Eyeshadow Palette
İçerisinde bulunan büyük tasarı aynası gibi dışı da Rosegold bir ayna tasarımında..Renkler gayet kolay bir şekilde karışırken aslında bir o kadar da pigmentasyonu yüksek bir palet. Fırçayı dokundurmak yeterli oluyor. Kalıcılık olarak 6-7 saat gözlerinizde uçma veya bozulma yaşamıyorsunuz.

Sizlere aşağıda her sıraya ait Swatchları ekliyorum.

Revolution Flawless 4 Eyeshadow Palette 1.Sıra Swatch

Revolution Flawless 4 Eyeshadow Palette 2.Sıra Swatch

Revolution Flawless 4 Eyeshadow Palette 3.Sıra Swatch

Revolution Flawless 4 Eyeshadow Palette 4.Sıra Swatch
Paletin genel incelemesi bu şekildeydi. Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur.. Sevgiyle Kalın :)

Daha fazla Revolution Palet incelemesi için Revolution Bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum