Revolution Forever Flawless Decadent Palet İncelemesi


Merhaba ,
Bu ara sürekli sizinle zaman geçirebilmek adına yazılar yazıyorum. Bana meditasyon gibi geldiğini söylemeliyim. Bu yüzden incelememi istediğiniz tüm paletleri sizinle inceleyelim istiyorum. Bu kez Yine Revolution Markasına Ait ülkemize geleli 1-2 ay olan Forever Flawless Decadent Palet i inceleyelim istiyorum. Hazırsanız bu Mermer görünümlü palet ve içeriğine daha yakından bakalım.
Ambalaj tasarımına bayıldığımı söylemeliyim. Mermer bir desen ve rose geçişleri var. Ayrıca bu Forever Flawless serisindeki tüm paletler ülkemize bu şekilde teneke bir tasarımda geliyor. Aslında kullanım açısından daha sağlıklı görüyorum çünkü kirlenme sorunu olmuyor bir ıslak mendille sildiğinizde ilk günkü haline dönmesi benim için oldukça değerli bir özellik.

 Forever Flawless Decadent Palet içerisinde de yine her Revolution palet de yer alan büyük bir ayna yer alıyor. Renkleri ise şahane ! Tamamen günlük ve doğal makyajlarınızı yapabileceğiniz , yapıları tozutmayan ve oldukça toz-kremsi bir yapı yer alıyor. Renkleri hem kış hem sonbahar hem de yaz için şahane tonlar benim için! Tüm mevsimleri rahatlıkla bir paletle geçirebilirsiniz.

Revolution Forever Flawless Decadent Palet İncelemesi
 Forever Flawless Decadent 

Revolution Forever Flawless Decadent Kullananlar
 Forever Flawless Decadent 
Arka kısmında renklerini gösteren bir bilgilendirme bulunmuyor. Bende uzun zamandır beklediğim için araştırarak almıştım :) 
 Forever Flawless Decadent 

 Forever Flawless Decadent Palet içerisinde toplam 18 renk bulunuyor ve satin-mat olarak yapıları değişiyor. Yalnızca 5 tanesi ışıltı içeren ve diğerleri daha satin veya mat bitişlere sahip tonlar. Diğer paletlerin aksine içerisindeki şeffaf koruma kısmına değil , isimler palet üzerine yerleştirilmiş.

revolution türkiyeye yeni gelen palet
 Forever Flawless Decadent 

Kalıcılık olarak çok başarılı olduğunu söylemeliyim hatta diğer paletlere göre extra başarılı .. Işıltıya sahip renkler Gleam, Luxe, Majesty, Glimmer, Plush renkleri.. Diğerleri mat yapıdalar.

revolution forever palet kullananlar
 Forever Flawless Decadent 

İçerisindeki geçiş renklerine ek olarak sıcak tonlarda çok sayıda tonlamalar bulunuyor ve bu tonlar kesinlikle göz kapağınızda da birbirlerinden kolayca ayrılabiliyor. Ayrıca oldukça rahat karışması benim için gerçekten mutluluk verici!

Kızıl Palet

 Forever Flawless Decadent Palet Renklerine Daha Yakından Bakalım..



Paleti Watsons online sitesinden indirimleri yakalayarak 59TL civarına alabilmeniz mümkün. Ben ilk geldiğinde indirimli olarak almıştım.

Ve Swatchlarını sizler için aşağıda sıra sıra ekliyor olacağım..

 Forever Flawless Decadent 1. Sıra Swatches

Revolution Forever Flawless Decadent Palet İncelemesi
 Forever Flawless Decadent 2. Sıra Swatches

Revolution Forever Flawless Decadent Palet İncelemesi
 Forever Flawless Decadent 3. Sıra Swatches
Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın.

Daha fazla Revolution Palet incelemesi için Revolution Bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum