Revolution Precious Stone Rose Quartz

Rose Quartz Kullananlar

Herkese Merhaba !
Sizinle Revolution Markasından ülkemize yeni giriş yapan Precious Stone Rose Quartz Paleti inceleyelim istiyorum. Yaklaşık 2-3 hafta önce aldığım paletten alışveriş yazımda bahsetmiştim. Maalesef henüz dışarda kullanma fırsatım olmadı ama olsun buradan birlikte Swatchlarını inceleyebiliriz :)
Precios Stone serisinin ülkemize yakın zamanda giriş yaptı ve seriye ait tüm paletlerde geldi aslında . İçerisinde bana en yakın ve kullanışlı gelen palet hem renginden dolayı hem de tasarımından dolayı Rose Quartz paleti oldu.

Revolution Kullanıcı Yorumları

Yapı olarak klasik Revolution paletlerinden ayrışarak içerisinde Foil Frenzy Paleti inceleme yazısında bahsettiğim Foil renklerden 6 adet eklenmişler. Açıkçası o palet elinizde varsa buna çok gerek olmayabilir ama o palette bahsettiğim sorun bunda çözülmüş tamamı foil değil ışıltılı ve mat renklerle de desteklenmişler.
 Tasarım olarak Revolution paletlerine göre boyutu bir tık küçük ama bence yine büyük bir boyuta bir sahip. İçerisinde yine ayna ve dış kaplaması simli bir tasarımda.. Oldukça şık olduğunu söyleyebilirim. İçerisinde toplamda 21 adet renk bulunuyor 6 tanesi Foil ve aliminyum renkler diyebilirim . Orta sıradaki büyük panlar , alt ve üstte yer alan ise normal yapıdaki renklerden oluşuyor. 
REVOLUTION Precious Stone Rose Quartz Far Paleti

 Günlük ve özel gün makyajlarınızı rahatça çıkarabileceğiniz yapı olarak da farklı bir palet olduğu için elinizde bulundurmak isteyebileceğiniz bir palet..

REVOLUTION Precious Stone Rose Quartz Far Paleti

Renklerin isimleri yine şaffef asetat yerine paletin içerisine yazılmış ve ambalajının kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Basit plastiklerin aksine metal ayna efekti görünümünde bir palet. 


 6 adet foil renk dışında , Molten , Corruptıon , Rose ve Star renkleri ortadaki renklere göre biraz daha az ışıltılı ama oldukça yine parlak renkler. Diğer renklerden ise Amber rengi özellikle harika bir katlanma bölgesi rengi diyebilirim. 
Foil renkler en iyi uygulamayı parmaklarla veriyor. Islatmaya diğer palette olduğu gibi uygun olmadığını düşünüyorum. Hatta aşağıda göreceksiniz Swatchlarda ilk renkte parmağım ıslaktı ve asla o rengini silsem de alamadım :) Sonra kuru iken denediğimde bu kez rengini efsane kolay verdi.

 İndirim zamanı 59 TL ye kadar inen paletin normal fiyatı 99 TL ve Watsonslardan alabilirsiniz. 

Sizin için şuan indirimdeki halini link ekliyorum.
 
 Revolution Precious Stone Rose Ouartz Foil Renklerin Swatchlarını Ekliyorum.


Rose Quartz Far Paleti Swatch

Ve sırasıyla Üst ve alttaki renklerin Swatchları..

Rose Quartz Far Paleti Swatch Rose Quartz Far Paleti Swatch


Umarım faydalı bir inceleme yazısı olmuştur . Sevgiyle Kalın.

Palet incelemeleri için Revolution Kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın :) 

 Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com









BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. renklere bayıldım ama o kadar çok kullanmadığım paletim var ki artık alamıyorum :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kendimi Revolution konu olduğunda asla tutamıyorum :)

      Sil
  2. Çok güzelmiş🤩bu palet serisini çok sevdim ama şimdilik tasarruf tedbirleri kapsamında alışveriş yapmayacağım bir süre, hem de kargocuları gereksiz meşgul etmemek için☺️Yine de bayıldım canım

    YanıtlaSil